Citiraj:
1 Kakve veze imaju komunisti sa perzijancima?
|
Ako si iti malo upućen u Američki stil života i razmišljanja znao bi šta govorim
Citiraj:
2 Jeste vi u školi imali povijest? Ono bitka kod Termopila je nastala poslije stripa?
|
I naravno to opet ne znači da je film nastao prema stvarnom događaju
nego po stripu.
Citiraj:
BTW Spartanci su spušili na kraju tak da ti teorija "mali spartanac je najjakiji" pada u vodu!
|
Pa ja nisam niti rekao da nisu spušili, nego sam rekao citiram: " I opet ti proAmerički Spartanci staju i zadnji atom snage daju za borbu slobode, mira, i opće priznatog istočnog vraga

"
A kaj ja pak mogu trkeljalo sam
Citiraj:
I Avatar je kopirano smece od filma, pa je kopiran sam smjestaj price pa sve do likova i onih letecih zmajeva ili cega vec. Pa je ljudima film dobar i zabavan.
|
What's your point ?
Citiraj:
I 90% hororaca napise da je po istinitom dogadaju pa na kraju ispadne da je film napravljen od strane 2 debilna amerikanca kojima je dosadno u zivotu pa sipaju brasno po podu i snimaju HD materijal...
|
Ovdje smo se vezanli na povjesne filmove, prema tome i na povjesnu utemeljenost istih.
Citiraj:
A ti pricas da je glupo da je film po stripu...
|
Meni je i that's it.
Citiraj:
I Bathman je po stripu pa je super....i wolverine je po stripu pa je opet super...
|
I masu drugih, i opet te pitam jesam li ja spomenio Wolva, Batmana i sl? Opet se vatate za slamku jer sama pamet nalaže da nema Betmena

4 real