> link
E sad kak se to implementira to neznam.  -->
Citiraj:
Autor Visage
Ćutao sam koliko sam mogao nadajuci se da ce ovo biti brzo sredjeno. Nacuo ili procitao da ce to biti sredjeno tek u nekom iducom velikom ili manjem upgradeu
Nemogucnost trenutnog pracenja aktivnosti > u profilu korisnika < najgora je muka koja nas zadesi nakon (hvala bogu) saniranja PCE problema rusenja.
Vidjeti sto korisnik forumski arbajtuje iz profila je budimo iskreni, skriveno zadovoljstvo svakog pravog PCE forumasa. Nema starijeg forumasa koji nece priznati koliko je to korisno i pozeljno. Koliko puta nekog treba brzo kontaktirati a nemamo nista osim PM-a... bacimo pogled i odma vidimo kaj dela taj korisnik. Opcija pogleda u aktivnost spada pod sekundarnu radnju/naviku mnogih da vide sto se stvarno "desava" na forumu, nakon sto ogledaju svoje kontrolno šalterche i nove teme.
Velika steta i ovo se mora pod hitno vratiti. Nikakvo kukanje ne dolazi u obzir. Sredite ovo ili tako vam Tor pomogao 
|
Ovo i meni fali. Molim Vas složite to, ili
Citiraj:
Autor xlr
Možda je bilo pitanje, ali u zadnjih 10 strana ga nisam vidio pa ako može kratak odgovor:
Da li je moguće na neki način pregledavati nove postove, ali bez Tržnice? Odem navečer cugat, ustanem se ujutro u 14h i pod novim postovima imam 250+ nepročitanih postova/tema, a od toga je 70% tržnica. Na kraju se to svede da letimično preskrolam sve teme i otvorim samo one u kojima sam aktivan (  ).
Postoji makar neki zaobilazan način da izbacim tržnicu iz popisa? Tnx!
|
Ovo se da složiti. Na tamburaškom forumu di sam isto član su to sredili.
Dolje budem toru ukazal.
Citiraj:
Autor tor
ovak iz glave - mislim da ne, no bacim oko pa ako nađem kakvo rješenje javim.
|
Da se sve rešiti. Ak tam buraši mogu, može i PCE.
Kak na PCE ima za kliknuti na "Nove poruke" tak je na tamburaškom forumu
prije bilo za kliknuti "Novi postovi". Nakon sličnog prijedloga to se razdvojilo
na "Novi postovi" i "Novi oglasi". I dok klikneš "Novi postovi" nema više
prodajem Jurkovića, Tatića, Bocana....itd.
EDIT: evo link na tamburaško forum pa da nadređeni vide --->> link
E sad kak se to implementira to neznam. 
Zadnje izmijenjeno od: NJUNJO_HR. 05.02.2010. u 01:06.
|