Citiraj:
Autor dariodado
danas mi se prosulo par kapi pive po monitoru laptopa (toshiba p300) i sve je bilo dobro dok ga nisam spremio! kada sam ga upalio u donjem kutu mi se pojavila sjena i sada me zanima dali ce piva ispariti kroz par dana ili sam sj***o monitor! i dali bi to prošlo pod garanciju jer je star 6 mjeseci i uzeta je ona No Matter What Guarantee!
|
ZA SLUČAJNU ŠTETU:
U slučaju slučajne štete morate:
Morate odmah poduzeti sve potrebne mjere da biste ograničili opseg žalbe i zaštitili pokriven uređaj. Nemojte vršiti nikakve popravke
Prijavite nezgodu u roku od 72 sata kod najbližeg ovlaštenog Toshiba servisnog partnera i predajte: original ili kopiju računa na
kojemu mora biti vidljiv broj modela pokrivenog uređaja i datum kupnje.
Ovjerenu deklaraciju s točnim datumom, vremenom i okolnostima nezgode, kao i podacima o pokrivenom uređaju (serija
prijenosnog uređaja TOSHIBA, broj modela, serijski broj i registracijski broj za promotivnu akciju), kao i svoje podatke za kontakt.
Toshiba zadržava pravo zatražiti dodatne dokumente koje Toshiba smatra potrebnima da bi se dokazala opravdanost vašeg zahtjeva za
popravkom.
Deklaraciju morate napisati vi. Dokumente i oštećeno prijenosno računalo morate donijeti ili poslati najbližem ovlaštenom
Toshibinom servisnom partneru.