View Single Post
Staro 03.02.2010., 23:37   #5057
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
@HoT thy za Globus
No problemo

Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
jok, igrat ce sa p90, bandolierom, steady aimom i 3x frag...pobacas granate, zrusas se ko debil i slozis svu ekipu koja je ostala sa po 1 metkom a p90 ih ispuca 1000 u sekundi pa ti misli kolka ti je vjerojatnost da prezivis 1 na 1 protiv takvih

ak 74 uopce nije overpowered, sa njim mozes na close combat ali na daljinu jednostavno nemozes ubit, ako si predaleko mozes 30 metaka ostavit u liku ali nece crknut (znam, probao sam na afk-u)
Promod je napravljen za whinere koji nisu znali kako se braniti od različitih vrsta igrača.
Nešto tipa "by whiners, for whiners"
Tu nisu samo isključili ciljane skupine njubova koji su ih živcirali, nego i oho-ho drugih tipova igrača

Ne branim ni kempere, ni sprejere, kako će netko igrati nije moj problem, to što će netko pobacati 3 bombe na početku partije je njegova stvar, ne podržavam to, ali ako se već igra competitive meč, pa makar i u softcoreu, valjda se mogu i ljudski dogovoriti kakva pravila, ono, hej ljudi, ajmo ne-koristiti 3x frag, ili slična sranja.

I da, mali kalaš je debelo overpowered, sama činjenica da ga koristi 75% svih igrača u public promodu govori i previše.

Nebi to ni bio tako loš mod kad bi se bolje izbalansirao, no eto, godinama stoji takav kakav je.

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 03.02.2010. u 23:52.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote