View Single Post
Staro 03.02.2010., 22:55   #60
dUG1
Premium
Moj komp

dUG1's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor thopok Pregled postova
pa u tome i jest problem, jer je jedini koji salje
i to ce jednom doci na red(ne moze sve u ovoj godini)
Lagani OT, ali kaj tebe muci u zivotu?
U ove 2+ godine koliko sam ovdje, nisam vidio tvoj smisleni, argumentirani i kolko-tolko kultuni post.
O flejmanju gdje stignes da ne pricam.
Nije ti to zdravo za srce

Ontopic: pravi se javio, Bono.

Covjek koji pliva u parama, a cijelu karijeru je sagradio na licemjerju i odvratnoj samopromociji.
A tu i tam mu se zalomi koja "slika" sa maloljetnicama iz zemlje koju kakti promovira i brine brigu o njenim sirotim stanovnicima.

Nego, ovak odokativno, sve orginalne igre, programe i glazbene CD-e sam prvo "probao", a tek onda kupio, ako su to svojom kvalitetom "zasluzili".
Dok su ostali ekspresno zavrsili u recycle binu i time mi usparali jedno par tisuca kuna.
I dok sad gledam na polici svoju orginalnu "kolekciju" Korna, Offspringa, Hladnog Piva itd (bio sam mlad i totalno zagorio ), te malo dalje Civilizacije, Fallouta, Deus Ex-a i jos mnogih drugih odlicnih (i nazalost, uglavnom starijih) igara, pitam vas - jesam li ja po tome pirat?
I sto bi konkretko izdavaci koji okrenu nekoliko godisnjih proracuna RH, dobili ovime? Vise love? Jesu li sigurni? Al 100% SIGURNI? Da ne bi poslije bilo nismo znali, ubija nas antipiratluk

Na kraju krajeva (i sve ostalo na stranu), uz skoro svaki piratluk dolazi i poruka - if you like it, buy it.
Sto maksimalno podrzavam i radim.
dUG1 je offline