Citiraj:
Autor Constantine
ne vidim nikakvu potrebu za leanom,a bome ni proneom,zato sto kad bi bilo pronea,ne bi mogao ni potrcati po mapi a date ne skine neki snajper koji pola sata leži u grmu.
A za ovo sa mecima se slazem u potpunosti,pa jebemu ako vec nekog upucam sa snajpom ocekujem da umre,a ne da potrci prema meni i ubije me.
|

.....
ajd prvo lean iliti izvirivanje po naški. bf serijal je ionako jedan od serijala kojio ga NIKADA nije ni imao. po meni mu je to najozbiljnija greška no naučih se na to i ok...
no da nema ležanje. ratna igra. taktika. horror od bojnog polja. totalno rasulo. pa sad još i ove uber grafičke mogućnosti. a nema ležanje????
pa ako zbog ničeg drugog onda da kad dođeš na zgradu ne izgledaš ko antena

jebote, nema naginjanja, nema ležanja, beskonaćna energija za trčanje..ajme...umjesto realizma igre oni su se orijentirali na realizam grafičkih detalja. ajd kaj se sve može razbit no sve je jebote šarenoooo. sve nešto gledaš al ne vidiš ništa. lomi se, eksplodira, vidiš svaki qrac na mapi no jedno ne vidiš. neprijatelja. omjer veličine kad je blizu ili daleko je nekako po meni podosta sjeban. mali mali i odjednom iskoči iz bora ogroman lik. ono...neću unaprijed osuđivat, no di je to od AA ili ostalog serijala. iako je grafički superiorna, nekako mi je šupljikava. no em je beta em jedna večer igre...vidjet ćemo..vidjet
kaj se tiče beta keya...ko god misli to zaigrat, lijepo na EA Store, platiš igru (49.99€) i isti tren kada ti obrade račun odmah dobiješ i key za betu. cijeli postupak kupnje, downloada i početka igranja bete mi je trajao manje od dva sata. stoga najte plakat za ključevima. iz bete nebudete vidjeli dali vam se to isplati uzeti ili ne pa kog god da imalo zanima ta igra nek si je kupi. nemaš kaj čekat mišljenja ili grožđe na vrbi da bu igra postala uber bolja. više manje je ovakva i ono, razbibriga je. ima aduta koji će je možda izdići od ostalih naslova pa stoga ne treba kalkulirat.
a i uvijek se da prodat key...