Citiraj:
Autor rendula
a da ne pricam da se sve preporuke svode na procitao-sam-na-netu-da-je-tako.
|
Pa obicno medo daje takve procitao na netu preporuke

(salim se medo,nemoj me tuci

)
rendula hifi je veoma komplicirana tema i neki nemaju želudac za to

Problem je sto ljudi dobiju preporuku to i onda idu kemijati i kupe nesto drugo.Cisti ti je primjer flikoman koji je uzeo zvucnike koji mu ne odgovaraju u sobu.A ovo sto kazes za kablove,to je jako subjektivna tema.Ja nisam nikome rekao da MORA cuti kabel ja sam samo rekao da ga cujem i kao takav ja svoje stajaliste branim,bas kao medo svoje.Ne vidim gdje je problem?
Ako ti se ne da raspravljati o tome ignoriras temu i gotovo.Ja nisam vidio u naslovu teme da pise Hifi(nemojte pricati o kablovima)
Citiraj:
Autor srale7
Nema tu 15 cm prostora
Uglavnom Medo i Micek su htjeli reci, da bez obzira na smjestaj BR otvora(naprije ili straga) zvučnik da bi pravilno prosdvirao mora imami prostora iza sebe. iako je taj probem smjestaja vise izražen sa kutiajma koje imaju stražnji BR otvor, to ne znači da kutije koje imaju prednji BR mozete smjestiti kao Flikoman i očekivati iole normalan zvuk.
|
Fal ku... da je netko skuzio da ja ne pobijam Medine tvrdnje.Nije sve tako jednostavno.Jest da je zvucnik sa prednjim bass refleksom manje sklon (pre)izrazavanju niskotonskog podrucja ali to ne znaci da ga mozes nabiti na zid