da ali evo po novom vise im nece ni trebati nalog, samo ce ti uci u kucu, i usrat ce se svi

murjak s "smješkom" i dere se MI DOŠLI, haha, al mi smo njima sitne ribe, mi damo na alkohol i čevape umjesto na cd-e...pa koliko samo piratluka ima, primjer u Osječkoj burzi pa jedno 30 najmanje, "prodajem nove pc, ps2, xb, xb 360 igre" i slicne stvari, pa ljudi godinama zive od piratluka bez da ih je itko ista pitao, svatko tko ima stelu u murji pa sta mu mogu nista, kad bi te doveli na sud pitas sudca jer ima kod kuce internet i przilicu, pa u murji se sigurno isto igraju torrentom, pa neko je dobro reko nema toliko mjesta u zatvoru koliko nas ima
nedavno gledam kad je stari imo otvorenu firmu, platio je strojeve za graficku struku oko 12 000 maraka, u to vrijeme se radilo u corelu 8 neznam tocno koliko je software kosta, komp je bio kupljen u hgspotu kostao je oko 5000 maraka a windowse je dobio gratis istina neki prahistojrijski ali instlacijski cd i cd key, oni su otplatili u 2mj skoro sve strojeve 33 000kn na vizitkartama u 2mj ja toliko na vizitkama nisam zaradio u 2 god, a tad nije bilo piratluka ko sto je danas pa se moralo uzloziti da bi ti se ta lova vratila, dns imas komp za 5000kn spreman za graficku pripremu i software koji platis 0,00kn, otvoris recimo firmu i dodju ti ljudi i traze recimo vizitku kad ce biti gotovo kazes sutra, odes kuci napravis, otprintas u nekom drugom grafickoj trgovini, platis cirka 100kn naplatis 200kn i braco moj nije ti ni potreban software...pa da ljudi hoce rijesiti taj kriminal i piratstvo vec bi oni to rijesili, pricanje o ovom je apsolutno "RUPA BEZ DNA"