View Single Post
Staro 03.02.2010., 09:31   #2713
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Jeba ja sebe ako svako treća Logi reklamacija s ovih prostora nije bila neka muljaža...
prije bi rekao da je svaka treća reklamacija bila opravdana.

Citiraj:
Autor Munja00 Pregled postova
Ima veze, jer nisan moga garanciju ostvarit u svojoj drzavi gdje sam disk i kupia sa urednim racunom i garancijom.
Do sada san primija oko 20 paketa iz cilog svita do 300 kn i nisam nikad nista platija, da bi mi sad ispostavili racun od 176 kn.
Lipo san reka na posti da ide na garanciju te da ce mi poslati novi disk iz Austrije i ona mi je rekla da je sve sredila.

btw. evo jos jedne stvari sta se tice ostvarivanja jamstva u RH.
Imao sam laptop fujitsu-siemens amilo slao sam ga dva puta u Zagreb i potrosia oko 600kn na postarinu a nisu mi ga napravili kako treba nego mi je crka opet mjesec nakon isteka garancije.
Izgleda da treba angazirat pravnika za ostvarivanje jamstva.
po novom zakonu za karinu RH, 1000kn vrijednosti možeš unest u državu, a 20 EUR iliti 150kn može ti doći poštom kao paket. sve više od toga te gule ko mladog majmuna.

recimo, ja sam naručio memoriju u MemoryC i došla mi je običnom poštom i sve je bilo oke, proforma račun na 20 EUR-a i nikome ništa. nakon toga, kolegi se žurilo pa je tražio DHL. ogulili ga prvo karina pa onda špediteri. na kraju ga je kit 2x2GB DDR2-1066 OCZ reapera koštao ko 2 kingstonova kita 2x2GB HyperX 1066. katastrofa
Brko je offline   Reply With Quote