Evo da dignem temu, da se vidi da ima nešto novo.
Naime, pošto ne dobih odgovor, evo upravo dobih miša u ruke.
Otpakirao ga, spojio, instalirao drivere, updateao firmware, posložio za početak jedan profile a sutra ako stignem se više poigram s njim.
Dojmovi:
Za sad mi bolje leži u ruci nego G9x, koji je na prodaju (pogledajte tržnicu).
Žao mi je što nema zamijenjive baterije kao što sam imao kod G7, ali vidjet ćemo vremenom kako to funkcionira.
Za sada koliko sam probao u Winsima response time je vrlo dobar.
Ide na živce što je pravi magnet za prašinu, tek sam ga otvorio, i u roku 3 minute već je pobrao prašine kao da je rabljen 10 dana.
Instalacija full jednostavan, update firmwarea također.
Podešavanje jednostavno, malo je dosadno što nakon svakog minimalog podešavanja uploada stanje na miš, iako nisam završio sa svime.
Za sada još nema ocjene, sviđa mi se, naspram G9x koji mi se uopće nije svidio kad sam ga raspakirao i stavio u ruku, te se nayebao s utezima itd itd..
Moram vidjeti kako reagira na aktivne Wifi mreže, na koje je G7 rev2 bio toliko osjetljiv da je na preskokce znao prestati raditi po 5-10sec, dok je rev1 radio bez greške.
Scroll je točno onakav kakav želim da je, a ne kao na G9x da mi je trebao čekič da bih ga pritisnuo, ima gumu na sebi, što mi je super jer je lakše osjetiti sami scroll, pa time lakše browsam po webu i lakše i točnije radim switchanje oružja u fpsu.