02.02.2010., 22:19
|
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor Juan
A čuo si ih kod sebe? Koliko si još samogradnji čuo da si ostao/neostao impresioniran?
Nemoj krivo shvatiti, ali jedan od razloga zašto ne ulazim previše u rasprave je upravo činjenica da se sva pitanja koja su postavljena, kad se pokrate raznoraznim nazivnicima svode na:
Kupio bih pojačalo i zvučnike koje bih spojio na računalo! Zasad računalo, a kasnije, vidjet ćemo. Slušam samo flac i mp3. (kome laganje)
Prostorija je xx m2, ali kad pređem u drugu sobu onda će bit veća (ovo je jedna od neistina koja se iznosi da kolege forumaši ne bi slučajno preporučili premale zvučnike)
E da, do xxx kuna, može i 500 kn iznad, ali ne moram baš sve potrošiti.
Interesantno je da gotovo svi koji ulaze u novi svijet zvuka uz kupovinu tih uređaja odmah nakon toga imaju u planu i novu nekretninu za taj sistem, a nitko nije uletio s pitanjem u 114 stranica kako ugušiti prostoriju i smanjiti neželjene zvukove. Ili tražit preporuku za CD player? Ima besplatnog fleka na netu kolko'oš. Skidać' se.
|
Nemoj krivo shvatiti, ali mi nije jasna poanta tvog posta odnosno što si time htio reći osim popljuvati (ne)znanje novopečenih hifića.
Ja bi takvom čovjeku npr. savjetovao da uzima male zvučnike s malim membranama (tipa Monitor Audio Radius) i subwoofer kombinaciju. Štedi prostor, a čuje se jako dobro u malim i velikim prostorijama. Ako nema novaca za to neka ide na nešto slično jeftinije, ali bar bi znao u kojem smjeru treba ići.
Citiraj:
Autor Flikoman
Trenutno bolno ali istinito.  Nisam ja zanemario taj savjet od samog početka.
Edit ...
Ako premjestim na drugi kraj sobe sve to, bilo bi puno više mjesta, no, onda dolazi pitanje, kud sa krevetom (210x180)  ili, izbacit ormar iz sobe  Mogao bi čak i ormar izbacit, za probu. Javim ako se na to odlučim.
|
Zvučat će glupo, a još gluplje izgledati... ali ako se domogneš zavjese poput onih kakve se koriste u kinima i kazalištima... objesi ih na zid i garantiram ti da se nečeš prestati čuditi koliko to dobro dampira. Nažalost, nije jeftino 
|
|
|