View Single Post
Staro 02.02.2010., 21:43   #33
razor_061
MPower
Moj komp
 
razor_061's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Zabok, Zagorje
Postovi: 100
Citiraj:
Autor syzygy Pregled postova
Da, najbolje se rasteretit na agentu koji qrca veze ima s time sto tebi veza puca, nit ista drugo moze nego samo prijaviti kvar i cekati odgovor od tehnicara. Ne znam, ono... ide mi na zivce takva ekipa, pusti agenta na miru, on je prvi filter i on ne moze nista drugo nego predlozit ti neko blesavo rješenje i otvorit kvar.
Nisi skužio ti mene. Ja sam mu samo rekao da zašto ne pošalje tehničara da dođe pogledati, da možda to ja neznam napraviti. Tehničar je svega bio JEDNOM kod mene. I kaj je napravio ništa. Izmjenio splitter i to je to. Pitao me za kablove, to sam rekao da su promijenjeni. I zbogom, sad bi trebalo biti dobro.

Citiraj:
Autor syzygy Pregled postova
HT-ova je infrastruktura, ako ti parica ne valja nece ti valjat ni pod H1 ni pod Amisom ni pod B-netom. Mijenjanje operatera nece rijesit problem s paricom. Salji zahtjev da ti dovuku nove kablove ili nest, dok si jos pod t-comom (ic ce brze) i tek kad ti poprave paricu onda predji na drugog operatera
Kablovi po kući promijenjeni prošle godine pošto smo nešto preuređivali. Ali ovi po stupovima nisu. To ću ih zvati da dođu pogledati. Tnx na savjetu.
razor_061 je offline   Reply With Quote