Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 02.02.2010., 20:08   #3399
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
Bolno ali istinito

Znam sto hoces reci,nema odstupanja od specifikacija i kupnje tocno te komponente a ne one do sa 0.0001% razlik.Sve je to meni jasno.Ja sam velim ako se ikad odlucim raditi sistem samo za muziku onda bih radio ove zvucnike jer su me fakat iznenadili.A ako ih ikad i krenem raditi vlasnik ovih sa slike mi je kum i imam od koga skupljati informacije

A čuo si ih kod sebe? Koliko si još samogradnji čuo da si ostao/neostao impresioniran?

Nemoj krivo shvatiti, ali jedan od razloga zašto ne ulazim previše u rasprave je upravo činjenica da se sva pitanja koja su postavljena, kad se pokrate raznoraznim nazivnicima svode na:

Kupio bih pojačalo i zvučnike koje bih spojio na računalo! Zasad računalo, a kasnije, vidjet ćemo. Slušam samo flac i mp3. (kome laganje)
Prostorija je xx m2, ali kad pređem u drugu sobu onda će bit veća (ovo je jedna od neistina koja se iznosi da kolege forumaši ne bi slučajno preporučili premale zvučnike)
E da, do xxx kuna, može i 500 kn iznad, ali ne moram baš sve potrošiti.

Interesantno je da gotovo svi koji ulaze u novi svijet zvuka uz kupovinu tih uređaja odmah nakon toga imaju u planu i novu nekretninu za taj sistem, a nitko nije uletio s pitanjem u 114 stranica kako ugušiti prostoriju i smanjiti neželjene zvukove. Ili tražit preporuku za CD player? Ima besplatnog fleka na netu kolko'oš. Skidać' se.

Zadnje izmijenjeno od: Juan. 02.02.2010. u 20:18.
Juan je offline   Reply With Quote