Citiraj:
Autor olly
na moj zahtjev da ocu povrat novca on odgovara" hi,could you tell me how we can do for you?thanks."

|
Pa kaj ti nije jasno??
Evo ti moj simultani prijevod!
"Visoki, bih li mi mogao reći (HOW=pozdrav na staro indijanskom iz plemena zajebi me nježno koji sjedi) pozdrav, mi tebi možemo? Hvala."
No dosta zajebancije, gle iz mojeg iskustva, ja sam kupio SDHC 32Gb iz Kine za 21$(moš si mislit) ali eto jesam, i kad je stiglo na moje opće iznenađenje je u kompu pokazivalo 33Gb, reko super, stavim ja to u odgovarajući aparat u kojem će biti korištena kad ono, štanga, ma ovaj ni nevidi karticu, i stavim ponovo u komp i nula, nema je, niti ju ne prepoznaje, ma uglavnom, FEJK!
Ja se javim frajeru, on veli daj mi pošalji nazad pa ti vratim pare, a ja mu odgovorim a mi se to neisplati, i drž nedaj i frajer mi vrati pare, ali ne 21$ nego 19$ kao umanjeno za poštarinu!
Ja ga prijavim svejedno eBay-u i nedugo nakon toga sam vidio da taj prodavač ne prodaje više, odnosno da mu je acc suspendiran zbog prodavanja krivotvorene robe!
Ali slobodno ga prijavi ako ti neželi vratti pare i dobit ćeš pare nazad!đ
E sada malo dobre strane eBay-a, onda sam išao kupiti ponovno karticu ali ovaj put sam se odlučio za 2 po 16Gb i našao ali me ispalo realnih 70$ sa poštarinom, i mogu ti reći da vrijedi svaki cent, i još dobio dva Usb card readera tako da ih sada mogu koristiti kao USB stick!
Evo link onih koje sam kupio
http://cgi.ebay.com/Class-6-16GB-Lot...item1c0b2b8eff
Evo vidim da je sada 80$
a pronašao sam isječak kolko sam ja platil
|
Shipping & Handling via Expedited International Flat Rate Shipping - US
(includes any seller handling fees): | $9.99 USD |
| (included): | -- |
 |
| Total: | $69.98 USD |