View Single Post
Staro 02.02.2010., 17:29   #672
okarm
Premium

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor celeron Pregled postova
nisu direktno spomenuli vemulj ...nego su samo rekli diskretno da tvrtka koja promjeni ime ili preuzme drugu mora preuzet odgovornost za jamstva na proizvode koje je potrošač kupio u toj poslovnici prije promjene imena,vlasnikam,itd.....ugl ....garancija mora još uvjek vrijedit...za sve probleme obratite se udruzi potrošač.....
o boze, pa mislio sam da je taj potrosacki kod malo kvalitetnija emisija....
.. mogli su se barem malo raspitati sto se tocno dogodilo sa ve-milom, ako se to sto su rekli odnosilo na njih...
njih nit je preuzela druga firma, nit su promjenili ime, nit su promjenili vlasnika... da je jedno od tog vec bi se sudskim putem moglo rijesiti nesto i zaustaviti ih...

a i ostali prilozi su im u banani.. lik sa mobitelom recimo... jos mu iz servisa i daju slike da je u mobitelu bilo vode i on i dalje tupi... jos i ovi o tome prilog naprave... svasta... ja imam jos u ladicama mobitele stare po 10 god i svi rade.. a njemu svake godine crkne jedan.... svasta...

i onaj sa laptopom... u inozemstvu su mu zamjenili graficku karticu za 200kn... da ziher.....

ima toliko primjera gdje su docani stvarno zajebali, a oni stave ovakve gluposti....
okarm je offline   Reply With Quote