View Single Post
Staro 02.02.2010., 17:25   #4754
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Jebote al si naporan s tim Pocahontas. Mislim da samo čekaš da netko spomene avatara u temi pa da ti izvadiš argument kodnog imena Pocahontas. Ne kužim zašto toliko gorljivo tražiš nekakve paralele a sve u nadi da ćeš ljudima dokazat da je taj film teško smeće. I što fali uopće svemu tome što si nabrojao? Ekološka poruka te smeta? Ajd dobro... Liči na western? Po tvojoj logici svaki film u kojem se puca liči na western. A i da liči, kakve veze ima, u čemu je problem? Ko da Eastwoodu predbacuješ jer je snimio Unforgiven pošto je stotine westerna snimljeno prije toga i sve smo to već vidjeli. A vidim i da te smeta i to što se u filmu puca, ljubavna komponenta te borba dobra i zla ukomponirana u film.

Dakle, bolji film bi bio da u filmu nema ljubavne priče, da nema borbe dobra i zla, jakih i potlačenih i da nije SF. Najbolje bi bilo da liči na ovo. E to bi bila filmčina, samo ne znam ko bi ga išao gledat u kino.
Tebi drag Sherlock Holmes mislim da ima sve te komponente u sebi. A radnja je povremeno plića i od Avatara.
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
* Poanta je da pokraj onog kaj danas ljudi rade sa mrvicu natprosjecnom opremom efekti ovog filma pored budget-a koji je imao, te strojeva na kojim je renderiran ne predstavlja nikakvo veliko iznenađenje.
I dalje ne razumijem što želiš reć. Kakve veze imaju ljudi s mrvicu natprosjecnom opremom s ovim filmom? Nisi iznenađen efektima? A što bi to tebe iznenadilo? Efekti ne valjaju zato jer su koštali oko 300 milja, a to bi svaka budala s tim parama znala napravit. Dakle nije stvar u efektima nego u tome što je to biloi za očekivat, ono, predvidljivo je da će imat vrhunske efekta. I zato ne valja.

I daj mi za kraj reci, jel ti od baš svakog filma očekuješ da bude npr The Shawshank Redemption? Nemreš pogledat film ono, da se zabaviš? A to je ono što ovaj film nudi, blještavo upakiranu vrhunsku zabavu.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F