View Single Post
Staro 02.02.2010., 14:40   #16
borlic5
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ja bi 10 puta prije uzeo CM 690 nego bilo koji Lian Li do 1500 kn

A izgled je stvar osobnog mišljenja.
Meni je taj "ozbiljni" izgled najružniji, kučište je tu da se gleda, dakle hoću neke linije i neki look, a ne striktno pravokutnu crnu kutiješinu.

Lian Li je X serija i Tyr serija, sve ovo ostalo je žali Bože
to je tvoje mišljenje , i kroz moje ruke su prošle razne kutije od ms-a preko tt-a coolermastera anteca ..

CM i TT su gamerska šminka , žali bože za takvo kućište dat 1000kn kad nemoš stisnut malo jače power tipku već puca plastika i sve škripi ..

zalman i lian li su već druga priča ..

a corsair je obična šminka ta kutija nije ništa puno bolja od ZALMAN MS1000-HS2 tako da više od 1200kn sigurno ne vrijedi

kućište je kvalitetno no 600kn platiš samo da piše corsair ..

coolermaster i thermaltake nevolim najviše zbog previše otvora za zrak pogotovo rupe na bočnim stranicama , aposolutno na svakoj kutiji više od 3 X 120mm ventilatora je pretjeravanje i time se nedobiva amabaš ništa ..

računaj manje rupa čvršće kućište i manja buka .. zato ako želite čvrstu kutiju sa dobrom ventilacijom kupujte kućišta koja nemaju na bočnim stranicama niti jednu rupu, glavno da iza ima mjesta za 1x120mm ventilator i naprijed dobro napravljenu masku da ventilator može uvuć čim više zraka ..

cm690 osobno šit od kućišta .. ( moje mišljenje )
borlic5 je offline   Reply With Quote