Osobno mislim da je juli@ kao i HT Omega Claro močnejša kartica od tog X-Meridiana,stock pogotovo,ne znam koji su OPAMP-ovi gore sad,i kako to zvuči,ali valjda znaš šta si kupio.

Ako si ti zadovoljan,ja još više.
Šta se tiče X-Fi Musica ona je za 300kn i dalje kraljica analogije,osobno ne znam nikoga,osim što vas tu čitam,da na nju spaja išta osim zelenog jacka i nekih 2.1 bukača,završno sa Z2300,drvenim Geniusima ili Z5500,u nekoj krajnosti.
Sigurno kad bi bio u mogućnosti kao ti,prvo sa znanjem onda sve ostalo,išao bi na bolju zvučnu,i trk do anusmedie po neke Mišne,ostalo u AVartu.

Ali hebga Bože,bijo sam i jučer tamo i jako je to skup sport.
To si u pravu,Auzentech je često rebrandirani X-Fi sa nešto kvalitetnijim komponentama na samim karticama,ali ova X-Meridian je neusporediva sa X-Prelude,pogotovo tako moddana,ako je - a izgleda da je došla od nekoga tko pazi šta stavlja na nju,kupio si životinju od zvučne za siću para, i svakako ti treba čestitati na tome.

Ne znam koliko košta ova ASUS-ica,mislim da nije bila ispod 200 baXXa kad sam zadnji put gledao..malo 2 much spram ovakvih kupnji kakvu je micek realizirao,imho.
Evo još nešto zgodno..ali jako skupiše..
http://www.jp.onkyo.com/wavio/se_200pci_ltd/concept.htm
Što se spajanja tiče,zaklinju se da je RCA-RCA osjetno bolje od 3.5mm-RCA,pa bi i to trebalo uzeti u obzir.