Citiraj:
Autor micek_kc
To je isto pristojna kartica.Ah mene sad muce druge brige...htio bih se sto prije preseliti u drugu sobu koju vec neko vrijeme pripremam a trenutni nedostatak para(odnosno posla pa sa time i para)me sprijecava da to dovrsim.
Trebalo bi ispasti ~ 4,75mx4,20m s time da razmatram da cijelu sobu stavim u knauf na profilima + staklena vuna iza.To bi trebalo bar do neke mjere umanjiti odzvanjanje sobe,ali je to reletivno skup sport.knauf nije tako strasno ali staklena vuna kosta.Ali opet na drugu stranu lakse je postavljati el.instalacije na knauf,nemoras štemati.
|
A jesi ju upiknuo na AVForums .. upravo sam vidio temu

google ftw
Na profile ti je postavljanje instalacije mila majka, za klimu, za sve. A za tu površinu te i nebi tolko puno došlo, polako i skupilo se bude. Ja isto polako al sigurno napredujem. Znaš onu staromodnu fintu, pljesneš malo jače u toj prostoriji i čuješ koliko odzvanja? Moja soba se zasad dobro drži što se tog tiče. Samo baš raspored zidova nije savršen. Baš sam u tom malo kutiću od 2m, taman sve stalo, zvučnici nekih 20cm od zida i sa strane. Prema Z-5500 + Z-2300 preporod, jedino bassa fali, naravno.
Meni je sad prva "briga" da mi dođe taj Pro-Ject jer sam jučer nabavio Michael Jackson - Thriller LP i još puno 80's stvari, pa da se vrti malo
Ovo predpojačalce sam već izvadio van, baš i nije neki preveliki interes za njega, moram priznat.