Pozdrav svima,
Imam sličan problem, MBO Intel DP45SGstara kojih par mj. memorija ddr3 kingstone 2X2Gb. dva harda WD na jednom win 7 na drugom win XP, grafa je neka bjeda nemrem se sjetiti, procesor quad, napajanje Corsair VX 450 Watt,
Prčkao sam po desktop control centru malo clockao i igrao se sa postavkama.
Javlja se isti problem da kad upalim komp neće mi bootat neće ni uci u win 7 (odpojio sam xp disk i probao sa odpojenim win 7 diskom).
izvadim bateriju sa matične, pričakam par min i onda je vratim. Prije nego sto pocne bootat me upozori na to da je izvađena baterija i pitala me dal želim u bios ili želim nastaviti boot sa trenutnim postavkama. Uđem u bios i vratim na tvorničke postavke sve frekvencije i ostale parametre(koji bi i trebali biti na tvorničkima pošto sam izvadio bateriju) restarta se komp i onda boota i uđe u WIN 7, nakon nekog vremena mi se zbrejka komp (I PRIJE SAM IMAO PROBLEMA SA TIM DA MI KOMP SMRZNE, ali sam problem pripisivao USB wireless adapteru). Prije koji dan sam napravio provjeru memorije sa nekim programom koji ima win 7 unutar sebe (program restarta komp i onda provjeri memoriju, ispala je 100% ispravna)
nisam probao vaditi grafičku ali ne vidim razloga zašto bi ona bila defektna,ali izgleda da ću morati raditi diagnostiku komponenta po komponenta.
Javim vam kaj sam napravio....