Citiraj:
Autor Mar
I kakva je?
Ovo mi baca na neku OEM glavu u biti.
Je li cila aluminijska (i plate i ovi vijci?).
Kako se ponaša kad staviš aparat sa nekim većim objektivom, ima li iti malo "disanja" i kakva je mehanika/izrada?
|
Je cijela je aluminijska, i plate i vijci, jedino na vijcima ima malo gume za bolju trakciju(recimo)!
Nažalost veći objektiv nemam ali mogu ti reći da ovaj moj drži skroz čvrsto u koji god položaj ga stavim, ipak je deklarirana na 8kg nosivosti!
Izrada je vrlo dobra, stvarno, iako nisam imao niti jednu do sada ali vidio sam ove skupe kod nas i malo ih mrdao i mogu reći da nema razlike u funkcioniranju, sve ide fluidno! Čak ova glava ima i paning vijak, što većina i jako slupih glava nema zasebno!
"Disanje" sam jedino primjetio kod baš tog paning djela, i to u nekom postotku od nekih 0.5° u oba smjera ali ne više od toga!
Ma za 200kn mislim da bolje nmožeš naći nigdje, pače nemožeš naći bolje ni za 500kn kod nas! Moje skromno mišljenje dakako!
Nisam neki stručnjak ali meni je sasvim dobra, malkice je zapinjala na početku dok nisam stavio fotić gore ali nakon toga sve je proradilo savršeno, i da dobije se i
Quick Release pločica koja se koliko sam vidio sa mnogima ne dobije nego još i to moraš kupovat posebno!
Sretan sam