01.02.2010., 20:54
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ja browser u songbirdu uglavnom koristim za njegove addone, a i last.fm mi stoji otvoren u njemu. Slazem se da trebaju poradit na drugim stvarima uz browser, ali neka se nadje.
|
Zanimljivo, da još nisu sredili te "sitnice"
Citiraj:
Ne znam sto se tice brzine, no meni se program dize dosta brzo, radi super i nije mi se u ovoj verziji srusio ni jednom. Prije je bilo problema, ali kod mene nikad s brzinom. Imam oko 20GB (oko 3500 datoteka) ucitanih u songbird. Trosi mi oko 100mb memorije.
|
Nije problem za RAM, nego čisto kako se pokreće i kako radi, ja imam preko 100GB mjuze tako da mi je bitno.
Citiraj:
Jos uvijek nisu sredili watch folders, nema WASAPI podrske (no ima plugin koji malo radi, malo ne, bar kod mene), jos uvijek nema da u playlisti zapamti pjesmu koja je zadnja svirala. Dodali su vec i prije sortiranje po "Album artist" (za mene koji imam dosta kompilacija pod istim DJ-om). LyricsMaster se sad automatski instalira, now playing list se i dalje razvija i radi dobro, na zalost jos uvijek nema mogucnosti otvaranja playliste u tabovima. Sinkronizacija je i prije radila ok, no nisam isprobao s ajfonom. Sada vidim da su sinkronizaciju prosirili i doradili, no nemam neki "noviji" mob da isprobam.
|
Znači ipak još imam mana ozbiljnih, majku ima valjda ga još malo budu dotjerali da imam na OSXu nešto bolje od crapy iTunesa.
Citiraj:
Songbird nije nakrcan sa mnostvom mogucnosti, no one koje ima mogu dobro posluziti. Na zalost jos moraju neke od osnovnih stvari prosirit, posebice watch folders, playliste u tabove, ASIO/WASAPI podrska, FLAC jos uvijek ne radi najbolje i jos uvijek ne prikazuje cover art za flac datoteke/foldere. Dodat ce i neke "nepotrebne?" stvari (prekodiravanje videa) u iduce inacice programa. Namjeravaju napravit songbird kao dobar sync program za audio (i valjda video) datoteke između racunala i prijenosnih uređaja.
|
Samo da ga ne zakrkaju kao Winamp sa videom.
Citiraj:
Ja Songbird koristim vec vise godinu dana. Koristim ga paralelno uz uglavnom Winamp. Foobar mi je "prekompliciran". Winamp je napredniji, al u "library i play" opcijama su tu negdje.
|
Stvar osobne procjene, meni je Winamp mrzak zbog svih sranja koje su nakrcali u njega.
|
|
|