Tema: WD TV Live
View Single Post
Staro 01.02.2010., 20:08   #561
Sinisazg
Premium
Moj komp

Sinisazg's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor skyman Pregled postova
Evo budući da svi tvrde da je puno bolje slika sa wd-a nego s kompa..odlučio sam to i osobno provjerit..donio je frend svoj WD Live..i spojili smo ga na telku..imam HD5850 grafičku i koristim KMPlayer s kompa..to smo gledali kroz par 720p i 1080p materijala...ja apsolutnu nikakvu razliku nisam skužio, kao ni frend.
Ti usporedjujes graficku od 2000kn sa uredjajem koji bez kodeka, KMplayera i raznog isto radi za 700kn?

Ljudi trebaju shvatiti (kao sto je netko gore napisao), WD (live) TV je luksuz i naravno da ga ne trebas imati i da mozes sve vrtiti kompom. Ali nekima je gust (kao meni npr.) se zavaljati u kauc, stisnuti play i uzivati.

Vidim prica se o Mede8er-u, ne mora uvijek skuplje biti bolje. Ne znam sta navedeni uredjaj moze napraviti vise od WD-a, osim drugacijeg GUI-a? Nemojte biti smijesni i usporedjivati sliku i zvuk, dajte, nismo u doba VHS-a kad se pricalo koji od njih ima bolju glavu za citanje. Napravite paralelan test (jedan i drugi u isto vrijeme) na 2 TV-a pa cu vas pitati da li prepoznajtete razlike.

LP,
Sinisa
Sinisazg je offline   Reply With Quote