Citiraj:
Autor Tomy no.1
@micek_kc: cini mi se da malo kritiziras z5500,pa valjda se onda kontaš u te stvari.Jel valjaju što ti zvučnici ovako za mjuzu i filmiće? Ili se može nešto sastaviti za 2500 kn u što čisto sumnjam.Ja bih na ljeto vjerojatno kupovao ovaj sistem pa me samo zanima 
|
Ja cu ti odgovoriti protupitanjem

Koliko ti je velika soba?
Koji ti je omjer gledanje filmova/slusanje muzike/igranje?
Da li si spreman kupovati Second hand komponente(zato jer se moze puuuuno ustediti)?
Citiraj:
Autor extremepc
Daj malo pogledaj podforum i skuzi da za takve pc zvucnici ne postoje. Oni su audiofili i oni cuju sve sto neki prosjek ne moze. Oni cuju dubinu bolje od sove na grani pa im z-5500 tutnji previše. Oni imaju višak love i guštaju u tome.
Zvučnici su za filmove/igranje i mjuzu super, samo ukoliko ih platiš manje od 1600kn jer ne vrijede više.
|
Naporan si kao ona stvar.Samo ti spoji 3989988 zvucnika u sobu i slusaj sovu na grani.
I nisi mi odgovorio kako si poslozio tri subwoofera da ne ulaze u +6dB... I znam zasto nisi.zato jer ne znas.
btw ja nemam visak para i nemoj vrijeđati audiofile samo zato jer se to tebi ne sviđa.
I nemoj ih mjesati sa tehnofilima koji slusaju kako se cuje njihov sistem a ne muziku
Citiraj:
Autor extremepc
Ja ne znam jel su ovdje svi mutavi ili koji vrag....
|
da svi smo mutavi,samo ti nisi
Citiraj:
Autor extremepc
Da vec su na prodaju oba 2.1 sustava i to možeš vidjeti na tržnici.
|
A sad odjednom vise ne znas tako jako dobro sto si kupio?
Citiraj:
Autor extremepc
Decki ne trebate se vi brinuti kaj bude meni u sobi a kaj ne bude, ak meni pukne idem po jos jedne z-5500...ništ cudno...testiram na sat dva i ide u prodaju 
|
I onda audiofili imaju viska novce na bacanje

Javi se za 10godina dok skupis koji gram pameti
Citiraj:
Autor Chome
Za PC igre, mjuzu i sl. su ti zvučnici dobri ali i za filmove gledat su dosta dobri s obzirom kakvih sve šrotova ima na tržištu. Ko nije prezahtjevan to su jedni od najboljih PC zvučnika.
Hi-Fi je nešto drugo i nešto dosta skuplje pa nema smisla uspoređivati sa PC zvučnicima.
|
Potpis na ovo.On je prvi poceo sa "dok ti vidim sig sve mi je jasno,ti haj faj men" stilom razgovora pa sam ga posjeo gdje mu je mjesto.