Tema: Rukomet: EP
View Single Post
Staro 01.02.2010., 17:18   #243
extremepc
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2009
S mojom pismenoscu se nemoj zamarati jer vidim da razumijes sve sto sam napisao. Ovo je forum a ne test gramatike i kulture HR jezika. U pravilima takoder ne pise da je zabranjeno NE-pisati Č Ć DŽ Đ Š.

Nadalje nikog nije briga tko je vodio, za koliko i kada, vec je bitan finalni rezultat. brzi i zestoki smece od filma, jedan pametan citat: Nije bitno koliko si bio blizu, bitno je da li si pobjednik ili gubitnik. Milimetri ne cine razliku.

O sportu se ne moram informirati da bi znao razliku izmedu normalnog gledanja prijenosa i nekog ja sam hard core navijac, idem popit gajbu zuje i partijat zato jer su neki moji, odnosno nasi pobijedili. Joj da sutra cu vjerovatno dobit povisicu jer su nasli donjeli par milijardi za podjelit Hrvatskoj. Da Isus nas je ucio da treba davati i pomagati.AMEN i tome.

A kaj se tice Cervara moze biti on najbolji na svijetu, ali ako se toliko nervira oko ispada danas ionako debilnih novinara onda niti ne zavrijeduje biti trener/tata/savjetnik bilo kome u ovoj drzavi. Takoder je onda papak koji se prijeti odlaskom, pa par min kasnije njegovi ljudi kazu da ne ide nikamo. Ono lik ajd se odluci. Napravio si puno ali daj onda izadi casno a ne ko neka pi**a.

I ako mi vec dajes moralne savjete probaj ne govoriti da sam malouman, glup, bez mozga jer ti to ispada ko da nista pametno nisi rekao.

I shvati da ovdje ti napdas mene, a ne ja tebe

Pricamo o repki, a ne tebi/meni,right??
pusa :*
extremepc je offline   Reply With Quote