View Single Post
Staro 01.02.2010., 15:49   #4729
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Čudi me što ti još uvijek radiš u ovom trulom kapitalističkom svijetu. Odjebi smrdljive kapitalističke gradove koji ti pokušavaju prodat coca-colu i hamburger, šume još uvijek postoje...
Potpuno razumijem prodaju i kako slika u globalu funkcionira, ali nije da mi je drago zbog toga. Da nije film već kakav sam ga opisao, ne bi bio problem taj sat više, ali nakon gledanja bio sam umoran od vrištućih ptica i RGB spektra koji je svestrano prikazan u filmu. Možda sam ipak ja kao jedinka u pitanju, pa mi je gore navedeno odvuklo pažnju od onoga što ovaj film ima najbolje - vizualnih efekata. Pišem opet, sama dužina filma nikad nije problem, samo ako je ista opravdana. Nije da ću Blade Runner-u zamjeriti na neonskim znakovima i prosječnom Vangelis-u, dapače.

Ne razumijem tvoj napad na mene zbog iznošenja mišljenja o trenutnom blockbusteru, koliko god ono bilo argumentirano ili ne, kritički ispravno ili ne, možda je neka vrsta isfrustriranosti lošim hitovima prisutna kod mene, na kraju je to moje mišljenje. Očito ima nešto u ovome što kolega McG piše.
tOta je offline   Reply With Quote