View Single Post
Staro 01.02.2010., 15:31   #1
amater3
Registered User

Datum registracije: Feb 2010
Nema zvuka na Toshiba Sattelite A110-133

Pozdrav vrijednim forumašima !

Naišao sam na problem koji me strašno muči i nikako ga ne mogu sam riješiti. Naime, nakon instalacije WinXP SP3 na laptot više nema zvuka. Prije su bili instalirani WinXP Home i sve je radilo ok. U Device Manageru nema nikakvih prijava greški, zvuk nije stišan(Mute), a u Upravljačkoj ploči na kartici Zvuk piše No Audio Device.

Nije mi jasno u čemu je problem. Instalirao sam potrebne drivere koji su bili uz lap,ništa. Zatim sam skinuo najnovije drivere sa Toshibinih stranica, instalirao, ništa (probao sam i sa Realtek HD Audio i sa ac97). Dva dana i dvije noći pretražujem forume za mogućim rješenjem i nakon što sam ih isprobao nekoliko opet ništa. Probao sam i sa Hotfix-evima, novim instalacijama ali ništa. I jos kad instaliram drivere za Modem ništa se ne događa i nema ga na popisu u Device Manageru.

SiSoft Sandra mi je isčitala slijedeće: RealTek ACL250 - Sound Adapter - Disabled. Išao sam u BIOS da vidim dal tamo mogu uključiti AudioDevice ali nema ništa.

Nemam više ideja pa molim dobre ljudi za pomoć ?

Da li je možda rješenje u update-u BIOS-a ili da probam sa Microsoftovim UAA driverima ?

Hvala unaprijed svima !

Zadnje izmijenjeno od: amater3. 01.02.2010. u 16:44.
amater3 je offline   Reply With Quote