Citiraj:
Autor gnomisa
a sad je i hd televizija počela sa reklamiranjem? Uspoređujete ga s wdtv-om prve generacije, spominjete savršen dizajn (???!!), spominjente kako je gotovo bešuman sa onim svojim ventilatorčićem i puno tiši od WDTV-a itd itd...pa da..wdtv se dere u mojoj sobi....obložio sam ga spužvom...spominjete kako ništa ne trza i ne zastajkuje "kao kod nekih zvučnijih imena"....kojih imena? Moj uređaj radi bez greške kaj god mu bacim...a sve živo sam isprobao...
onda pišete:
"U ovom trenutku, ovaj uređaj ima najbolju optimizaciju reproduciranja 720p i 1080p sadržaja za skoro duplo manju cijenu od konkurencije."
Dalje se ograđujete i kažete da mislite u odnosu na Popcorn hour...a kaj je sa WDTV Live i gen2??? gen 2 košta 700 kn....
Spominjete kako je prednost mogućnost plejanja blu ray iso datoteka...u nekoj budućnosti...možda...ako i bude siguran sam da će ljudi skužiti razliku između zapremninom duplo "težeg" bluray ISO fajla i kvalitetnog blu ray ripa od 3-4 gige......
na kraju spominjete i besplatnu dostavu....zašto niste napisali gdje se sve može kupiti i gdje preporučujete da se kupi...možda je vaših 20%...
|
A s kime se ti svađaš? Ovo je topic o WD TV Live uređaju, ne o recenzijama i radu HD televizije. Ako imaš kakva pitanja za njih -
http://hdtelevizija.com/about/kontakt-forma/