Tema: Gf4
View Single Post
Staro 11.11.2004., 00:50   #12
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Nije svaki dućan Links ... jedan je Links a ostalo su skoro pa prčvarnice i rasprčvarnice hardveraja koji ima i lowQuality one naljepnice Quality na svojim Quality proizvodima ... i uspoređivanja Linksa sa drugim dućanima kao što je ovaj i njemu sličnim je malte ne uvreda Linksu ... Links je u maloj obiteljskoj kućici i nakon svih ovih godina jer oni rade i tu su da služe a ne da pljačkaju i kradu i prodaju "samo kvalitetnu" robu kao neki drugi ... mislim imati prešutnu politiku poslovnja da se prodaje namjerno neispravna grafička npr. tipa 6800GT za 4000 kn kada tek izađe i onda je namjerno preprodat 200 i više puta i onda nakon 4 - 5 tjedana nazvat kupca tj. ovcu, odnosno krdo ovaca da dođu po svoje "nove" kartice i onda im se ispričat joj žao nam je ali evo Vam nova kartica (koja sada dođe nekih 2500 kn (dakle 200 x 1500 = 300 000 zarade bez ikakvog truda) i još reklama, ma mi smo super i za 5 dali smo Vam novu ... daj moslim te (ne kažem da Senso to radi !!! Molim lijepo) ali opet i Senso se nema kaj uspoređivat sa Linskom ... u Links dođeš, pipaš (mislim komponente ) daviš, zajebavaš, izmišljaš toplu vodu i municiju za pračku i niš ne kupiš i izađeš van i opet dođeš tako sutra i prekosutra kupiš nekaj za 50 kn i opet ko da si kupio za 50 000 kn ... mislim vršim ti ja nuždu na dućane ja imam sve i ja sam bog ti si tu došo krast ... ma j*bem ja tebi milu m*ater (ide prodavaču tog tipa, a takvih je puno i to je jezik koji oni razumiju, drugo ne kuže) ti mene kradeš, ja tebi dam pare a ti meni lupaš maržu i po 100% za neke stvari i sada ja ne mogu vidjeti kaj kupujem ili to probat ? Mislim ne ne možete vidjeti da li notebooci imaju mrtve pixle (a došo po njih 3 ???) i da sada si sami sa ovim papirićem odite u servis dole i to si uzmite i odnesite ... evo ja ću Vam izaći u susret i nazvti kolege da vas pričekaju vani da lakše nađete, mi ćemo sada imat inventuru ... i šta da ja njoj kažem ? Pa mislim kozo jedna sada smo ti izbrojali 45.000 kn i ima da pošalješ neku od ovih oko sebe ili ti da odeš sama po to i da nam skuhaš kavu i otvoriš vrata dok izlazimo van ... mislim ona prodavačica u dućanu mi svako jutor nareže 20 "deka" sira i šunke pošto sam sam lijen da to sam režem i svako jutro se nasmije i kaže izvolite, a to sve dođe par kuna ... a ova tu što joj više daš to više sere, a tava je večina, valjda ljubomora i zavist, on je to imo ali si nije mogo priuštiti pa je morao prodati ... tako da ne uspoređuj Links sa nikim od ostatka u gradu, eto barem se trude i ovih 7 dana je stoljeće u odnosu na neke druge ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote