Nije svaki dućan Links ... jedan je Links a ostalo su skoro pa prčvarnice i rasprčvarnice hardveraja koji ima i lowQuality one naljepnice Quality na svojim Quality proizvodima ... i uspoređivanja Linksa sa drugim dućanima kao što je ovaj i njemu sličnim je malte ne uvreda Linksu ... Links je u maloj obiteljskoj kućici i nakon svih ovih godina jer oni rade i tu su da služe a ne da pljačkaju i kradu i prodaju "samo kvalitetnu" robu kao neki drugi ... mislim imati prešutnu politiku poslovnja da se prodaje namjerno neispravna grafička npr. tipa 6800GT za 4000 kn kada tek izađe i onda je namjerno preprodat 200 i više puta i onda nakon 4 - 5 tjedana nazvat kupca tj. ovcu, odnosno krdo ovaca da dođu po svoje "nove" kartice i onda im se ispričat joj žao nam je ali evo Vam nova kartica (koja sada dođe nekih 2500 kn (dakle 200 x 1500 = 300 000 zarade bez ikakvog truda) i još reklama, ma mi smo super i za 5 dali smo Vam novu ... daj moslim te (ne kažem da Senso to radi !!! Molim lijepo) ali opet i Senso se nema kaj uspoređivat sa Linskom ... u Links dođeš, pipaš (mislim komponente

) daviš, zajebavaš, izmišljaš toplu vodu i municiju za pračku i niš ne kupiš i izađeš van i opet dođeš tako sutra i prekosutra kupiš nekaj za 50 kn i opet ko da si kupio za 50 000 kn ... mislim vršim ti ja nuždu na dućane ja imam sve i ja sam bog ti si tu došo krast ... ma j*bem ja tebi milu m*ater (ide prodavaču tog tipa, a takvih je puno i to je jezik koji oni razumiju, drugo ne kuže) ti mene kradeš, ja tebi dam pare a ti meni lupaš maržu i po 100% za neke stvari i sada ja ne mogu vidjeti kaj kupujem ili to probat ? Mislim ne ne možete vidjeti da li notebooci imaju mrtve pixle (a došo po njih 3 ???) i da sada si sami sa ovim papirićem odite u servis dole i to si uzmite i odnesite ... evo ja ću Vam izaći u susret i nazvti kolege da vas pričekaju vani da lakše nađete, mi ćemo sada imat inventuru ... i šta da ja njoj kažem ? Pa mislim kozo jedna sada smo ti izbrojali 45.000 kn i ima da pošalješ neku od ovih oko sebe ili ti da odeš sama po to i da nam skuhaš kavu i otvoriš vrata dok izlazimo van ... mislim ona prodavačica u dućanu mi svako jutor nareže 20 "deka" sira i šunke pošto sam sam lijen da to sam režem i svako jutro se nasmije i kaže izvolite, a to sve dođe par kuna ... a ova tu što joj više daš to više sere, a tava je večina, valjda ljubomora i zavist, on je to imo ali si nije mogo priuštiti pa je morao prodati ... tako da ne uspoređuj Links sa nikim od ostatka u gradu, eto barem se trude i ovih 7 dana je stoljeće u odnosu na neke druge ...