Ja nisam gledao ni jednu utakmicu jer nema živaca za to. Previše psujem i živciram se. Prije početka prvenstva rekao sam da bi mogli doći u finale ali da ćemo izgubit od Francuza. S ovako mladom ekipom je odličan rezultat. Recimo kad bi se gledala vrijednost igrača u € bilo bi par reprezentacija ispred nas: Francuska, Danska, Poljska, Španjolska, Njemačka... Tak da molim da dežurne pametnjakoviće s izjavama tipa: "i ja bi s takvom grupom igrača došao do finala", da se smire i ne pametuju. Šteta samo što igramo u vrijeme Francuza, jer očito je da su bolji, nešto tipa Chicago Bulls - Utah Jazz, Utah je u bila jedna od najboljih ekipa svih vremena, ali igrali su protiv najbolje ekipe svih vremena i nisu nikad nista osvojili. Tješi me što imamo više mladih igrača od Francuske, pa možda budemo bolji u budućnosti.
P.S. Na zadnjih deset velikih natjecanja imamo dva prva mjesta, četiri druga mjesta, tri četvrta mjesta i jedno peto mjesto. Da to imaju naši vrli nogometaši vjerojatno bi im morali od poreza uplaćivati za izgradnju spomenika, klanjati im se, a u školi bi bio predmet "veličanstveni uspjesi hrv. nogometa"