View Single Post
Staro 31.01.2010., 22:39   #4713
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
ja pogledao jucer Informant - nije mi nesto .. mislim ok je film , istinita radnja ok , al neznam.
malo je prerazvučen, ali je sami lik ono rofl teški... kad god misliš da je gotovo, evo njega sa novim setom dreka

nego, da se dotaknem teme koju želim započeti još od jučer, a to je ljeto gospodnje 2012.

dakle taj film je toliko smeće, sa toliko očajnom glumom da mi je žao sirotog john cusacka koji je valjda došao u dno financijske krize preuzevši glavnu ulogu u ovakvom izljevu ljudskog proljeva.

jednostavno drugi razlog za ikakvo sudjelovanje u ovom filmu ja ne vidim... tim više što ga pamtim po ulogama u (imho) kultnom johnu malkovichu i haj fidelitiju.

ja zaista zahtjevam natrag 2:30h svog života natrag i spreman sam ih utužiti direktno od obame ako treba

stavit ću par linkova samo da se vidi razina kretenizma filma jer čak nisu ni zaslužili spoiler gumb, pošto im je najveći spoiler da sam imao operativne zahvate manje bolne od gledanja ovog filma:

http://www.youtube.com/watch?v=gQmO2J52FRM
http://www.youtube.com/watch?v=nK_5RJPxN6Q

nakon apsolutno svake scene odglumljene ovako katastrofalno, sa toliko preforsiranim čijim-već naglaskom dolazi do apsolutne mega zvijezde filma koji nas zabavlja zadnjih sat vremena sa svojim grimasama pokupljenim direktno iz pervanove škole loše glume... a to je onaj kretenoidno histeričan frajer sa naočalama na deck-u tog broda.

žalosno je što su na nasinu stranicu morali staviti faq za onu američku bezdušnu i bezumnu masu koja je nakon gledanja filma otišla doma graditi nuklearne bunkere, jer po meni ovaj film može u tolikoj mjeri "popušiti" jedino 12godišnja osoba izašla direktno iz pećine.

-300/10

kad smo kod 300, gledajte rađe njega ponovo nego ovo... daleko rađe, štoviše gledajte rađe independence day ponovo

Zadnje izmijenjeno od: syss. 01.02.2010. u 01:45.
syss je offline   Reply With Quote