Tema: Rukomet: EP
View Single Post
Staro 31.01.2010., 19:29   #199
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
doslovce mi se bljuje od svih koji imaju nesto reci protiv repke, protiv trenera, protiv igraca. srebro je drugo mjesto u euvropi, drugo mjesto. nije dovoljno? samo se zlato racuna, wtf?

decki su igrali koliko mogu i koliko znaju, svaka im cast na itekako velikom uspjehu. nisu najbolji u euvropi (svijetu automatski), postoje bolji, dolaze iz francuske. i? da smo kojim slucajem pobjedili ovi koji seru sada bi najvjerovatnije bili medu prvima koji bi uzdizali nesto/nekoga.

takoder treba biti realan da smo odigrali koliko mozemo protiv najjace reprezentacije u ovom trenutku, i zasluzeno bez icijeg pomaganja/odmaganja smo osvojili srebrnu medalju. i deckima treba samo cestitati, bodriti ih i uzivati u njihovim igrama. nikad zadovoljni, ponavlja se isti scenarij kao iz zagreba........

Burko je offline   Reply With Quote