Evo budući da svi tvrde da je puno bolje slika sa wd-a nego s kompa..odlučio sam to i osobno provjerit..donio je frend svoj WD Live..i spojili smo ga na telku..imam HD5850 grafičku i koristim KMPlayer s kompa..to smo gledali kroz par 720p i 1080p materijala...ja apsolutnu nikakvu razliku nisam skužio, kao ni frend..ne znam kakve ste vi konfiguracije spajali te uspoređivali s WD-om al ja nikakve razlike ne vidim..imam jako dobar vid, i uvijek mi je kvaliteta slike najvažnija...a da ne govorim da na ovom KMPlayeru mogu namjestit svaki mogući aspekt filma..od aspecta ratia..veličine, položaja, fonta i čega već ne titlova..pan scan, zoom..i to sve u postotak se može namjestit..jedino prednost koju vidim ovog uređaja je portabilnost...i dajte molim vas prestanite govoriti..''joj pa onda moraš palit komp, pa se zezat s codecima''..dajte ljudim, molim vas, nemojte biti tako lijeni..a i da ne govorim da je to sve skupa možda pola minute posla i to ako popiješ kavicu usput..al eto svatko ima svoj ukus i mušice