Tema: WD TV Live
View Single Post
Staro 31.01.2010., 16:02   #551
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
vidis , i to je jedan nacin gledanja . meni isto netreba snimanje programa jer ne vidim poantgu u istom , a cak imam dosta programa .ak je nesto tolko mi zanimljivo "nabaviti" cu to , ak je neka nasa emisija , "tajm-šiftat" cu to iskon.snimalicom.
citam ovaj topic al nist nema novo , periodicno se javi netko tko suuuuuumnja u instituciju wdtva pa ga svi odmah poklope , pa se javi netko s manifestiranim nekim bagom i tak to ide u krug..

kaj ja znam , meni se neda davat sto eura za uredaj za reprodukciju . fakat , nebudilijen spajanje HDMI i optickog kabla u lap mi je nekih 20 sekundi posla, bezicni mis je tu , ionak mi nikad nije ugasen lap nego je na sleepu .
mislim da je lakse nac i mjenjat subtitlove(tu misim stelat velicinu , sinkronizaciju , poziciju) kad si u nekom mocnom programu nego na definiranom wdtvu.
sto se kvalitete slike tice , probao sam razne media playere , probao sam Bluray sto mislim vecina korisnika ipak nije , i ne vidim neku razliku od gledanja kvalitetnog 4.5gb 720p ripa sa svog laptopa.

mozda je to do dobre telke
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote