View Single Post
Staro 31.01.2010., 11:43   #1112
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
E sad.. vjerovali ili ne, 2 godine je puno vremena a ja moram početi s nule. I zanima me odakle da krenem?
Bio sam nekad level 70 Hunter (prodao acc), frendovima sam pomogao u levelanju tako da sam igrao sa Shadow Priestom do level 69, sa Holy Paladinom do level 65 i Warlockom do level 70.
Kreneš od osnova
Koji tip klase preferiraš (tank/heal/dps/half-hibrid/hibrid)? Ako je DPS da li range/melee/caster? Ako je heal da li spambot/hoter/mix?
Uglavnom, shvaćaš šta želim reći.

Citiraj:
I vjerojatno neću opet uzeti neku od tih klasa (ali who knows ), pa sad imam par pitanja:
DK - on može biti Tank ili DPS? Jel dobar? ili je prosječan i kao DPS i kao tank? Ima li puno DKova ili nije baš popularna klasa?
Koje klase najviše fali? Znam da to ovisi o serveru, ali onako, otprilike?
Puno promjena se dogodilo sa WOTLK, jesu puno promjenili Priesta i kako on danas stoji kao DPS i Healer (zanima me prvenstveno kako se kao healer nosi sa Resto Druidom? i kao DPS sa "novim" Warlockom)?
Prvi i najbitnije za početnike - DK je Hero klasa, treba ti postojeći lvl70 na tome serveru da bi ga napravio. Barem je tako bilo do prije 9 mjeseci kada sam i ja otišao na pauzu
No koliko sam upoznat i dalje je i odličan tank i odličan dps. I ne sumnjam da je i u PvP-u i dalje jednako dobra klasa za igrati.
Što se tiče populacije, varira od servera do servera no mislim da ih nema više od drugih zastupljenijih klasa (ala Rogue,Hunter,Mage).
Što se Priest klase tiče, Shadow je na početku WoTLK-a bio jedna od top 3 DPS klasa. Naspram TBC-a su naveliko poboljšali Holy priesteve.
No mislim da su Resto Druidi još uvijek najbolja healerska klasa

Citiraj:
Također, ako se odlučim na kupnju novog acc-a, hoće li mi trebati puno vremena da dođem do level 80 i koliko su ubrzali levelanje?
Znam da su bili ubrzali put od 1-60 kad je izašao TBC, ali jesu li sad opet ubrzali levelanje od 1-60 ili samo 60+?
Preporučio bih da kupiš vlastiti account, better safe then sorry (pogotovo u današnje vrijeme).
Levelanje su masovno ubrzali!
0-60 ide tom brzinom da je neprepoznatiljivo naspram TBC-a, a kamoli tek Vanilla WoW-a.
60-70 je također dosta ubrzano jer sada već na 60 možeš dobiti 150% Flying Mounta (boost sa 60%) skoro besplatno.
Na 70 krećeš na Northrend gdje se stvari malo uspore, no tu dolaze aktivne instance tako da nije problem.

Citiraj:
Ako kupim neki acc preko oglasnika, na što trebam paziti da me ne preveslaju?
Sad treba napraviti taj neki novi battlenet acc? Što mi treba kad kupujem acc da budem siguran da starom gazdi neće nekad past napamet da mi ga ukrade? Jer znam dosta ljudi koji su tako popušili acc..
Zahtjevaj sve podatke prije nego platiš. Ili da ti pošalje scan osobne, pa ti njemu pošalješ sliku paketa kada ti stigne (pouzećem), pa on zna da će mu novci sigurno doći za dan-dva.
Za BattleNet account trebaš mail i standarne podatke, nevezano za WoW account. Kasnije se WoW veže za taj BNet Account.
Gdje dolazimo do problema. Jer ako je on već to napravio (a morao je, inače se nemože logirati u igru), morat će ti dati i pristup svom BNet accountu. Koji je opet još jedan rizik.
Tako da ti definitivno preproučam kupnju novog accounta.
Demon Hunter je offline   Reply With Quote