View Single Post
Staro 31.01.2010., 06:34   #28
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Po meni za surf mašine tog tipa - najjeftinije mini ITX ploče sa atomima, giga rama, najjeftiniji disk i napajanje koji pašu, tasta i miš, monitor sa zvučnicima i jednim mikrofonom na stolu (za Voip ako nekome zatreba a nema svoj headset) sve to ugraditi u sami stol po šemi nekih pretinaca ili ladica OS najjeftinija windows varijanta ako ima potrebe za time i lokat dostup svemu osim browsera, mailera, voipa i open officea, eventualno ako neko treba/oće sa stika pokretati portable appse da može njega vidjet i to je to...

Što se igraone tiče mislim da je to danas već klimav smjer biznisa, puno raje ima ADSL (za razliku od prije kad se išlo u igraone jer si se na dialupa mogao samo plakat u većini igara pa si išao u lanu malo bacit teamfight) i može iz udobnosti doma sa svojom vlastitom kantom derat kolko oće mukte, jedino klinci koji bježe od pogleda staraca da ne vide kolko vremena trate na igranje, uglavnom "igraće kompove" mislim da nema smisla puno tjerati uopće s obzirom na troškove i sve, bolje onda umrežit par plejki ili xboxa ili wiia IMHO bit će i manje stresa (oko kvarova, upgradea, ova igra prejaka i sl) i vjerojatno više igrača...