Tema: Rukomet: EP
View Single Post
Staro 30.01.2010., 19:42   #138
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
svaka cast na drugom poluvremenu. sutra ce nadam se biti dobra tekma, najvise ovisi kako cemo uci u prvih 15 minuta. iako kad gledam napad, sve to nekako izgleda jadno i sporo...... ali rezultati govore za sebe, sve pobjede + jedan X nije bezveze. uglavnom, netko mora biti prvi, ja se nadam da cemo biti mi. ako francuzi pobjede, jebiga, i za drugo mjesto treba znanja i volje. u svakom slucaju su zasluzili sve pohvale, biti toliko dugo u prvima u svijetu nikako nije malo i lose .

btw, moram primjetiti kako je nekako cudno gledati da suci ne sude protiv nas. mislim da je ovo prvo prvenstveno gdje sude ok, cak ponekad ima filing cak na nasu stranu. uglavnom, nismo pokradeni .

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 30.01.2010. u 20:08.
Burko je offline   Reply With Quote