Citiraj:
Autor robert7
e moj danc00 ja neznam koliko tebe godina krasi ali imas stvarno smjesan nacin razmisljanja
Mali štrlek ima 21 godinu,i ovo mu je prvo veliko natjecanje, bez ikakvih velikih utakmica ( niti klupskih ) je gurnut u vatru protiv najboljih ekipa europe. Da bi zatim odigrao na nacin na koji igra. Svako grijesi,u rukometu ne postoji igrac koji ce svaku tekmu sve zabiti ( ako poznajes jednog takvog svaka ti cast ), pa tako i mali, ali kolicina njegovih gresaka u gorenavedenim okolnostima je prakticki fenomen.
Stoga molim te ne pricaj gluposti jer si totalni rukometni laik, podsjecas me na staru babu koja kad vidi da neko nes fula JOJ VADI GA VAN sta on igra.
Pricas gluposti i nije ni cudo da onih par koji prate sport van ovakvih velikih dogadanja pljuje po tebi jer se pravis pametan pljujuci daleko najvecu nadu hrvatskog rukometa u ovom trenutku na osnovu par promasaja.
Poklopi se radije usima i nastavi gledat prvenstvo u tonu kojem gledas...
|
Ti očito ne kužiš al OK, nisi ti kriv. Nisam rukometni profesionalac, al sam ga igral i pratim ga više nek kaj ti misliš. Nem više nič pisal o njemu jer ionak ne kužiš kaj ti govorim, ili ne čitaš ili ne znaš čitati.
Ja znam ko je Štrlek i kaj za njega govore, al velim da SAD ne igra dobro, a ti rukometni znalče ak to ne vidiš onda ne da se poklopi po ušima nek si stavi vrečicu na glavu.
Ne preispitujem ja sad jel on treba igrati ili ne treba jel bu postal najbolje krilo ili ne, ja velim da igra loše i da puno zicera fula, trenutno na tom prvenstvu, sad jel to neiskustvo, teret koji nosi ili nekaj treće nisam mu mama pa da znam.
Kak se samo nađeš i opet pokreneš sve ispočetka...a ljepo sam rekel EOD, i kolega ispod je napisal kaj sam htel reći i koja je bila poanta, al ti očito ne čitaš.(hoćete da si stavim njegovu sliku na avatar pa da vidite da mi je dečko drag

)