Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Skoro nisam vidio ovaku hrpu neinformiranih sranja
Neznam dali si ikad držao pušku u ruci a kamoli pucao iz iste, pa još ktome da znaš šta je 400 metara IRL, što je recimo efektivni precizni domet puške 7.62 kalibra, pa kad uzmeš ovo čudo od puške u BF-u i skužiš da nemoš nekog pogoditi na 20-30 metara dođe mi da prasnem u smijeh, i zapravo skužiš koliko je MW2, bar što se tiće balistike realan, jer se tu bar sve odvija u nekih virtualnih 400-500 metara, gdje čak spray 5.56 metaka na 300 metara može imati efekta
(neću tu uplitati sway odnosno ljuljanje ruke jer to ovisi od osobe do osobe, no meni osobno ne predstavlja problem, kad sam u vojsci na 100 metara pogodio metu u bulls eye sa svojom vjernom kalašicom koja je maaaalkoc zanosila u lijevo  )
EDIT:
2 Visitor: fantastična opservacija oko COD-a, i slažem se 100%, no zaboravljaš jednu, ogromnu stvar, a to je upravo ono što COD danas i čini najigranijom igrom, a to je (na stranu sve priče oko realnosti i tko bi koga kad bi drugi prvoga) - zabava!
E sad kad neki nadobudni pubertetlija bez brige i pameti u životu kaže kak je COD (ovaj ili onaj - nebitno, meni su i 4 i 5 i 6 podjednako dobri) za ovake ili onake, povlačeči paralelu sa taktičkim shooterom koji ima dobru ideju ali nije dobro izveden, a lošiji proizvod u meni izaziva nezadovoljstvo, pa kad dođem kući nakon 12 sati na poslu trpeči razna sranja, pa da još igram neispeglan taktički shooter koji će me naživcirati svojim bugovima, hvala ne, radije ću sjesti za COD 4, 5 ili 6 sa smješkom na licu nabaciti malo zabave 
|
Ma daj lol čovjeće! Zar ne vidiš da se u cijelom postu koji sam napiso sprdam... nije namjenjeno da se uvrijediš za početak.
Ko drugo držo jesam puco nisam s nijednom jačom od zračne
Jesam iz 9 milimetarskih pištolja ali puške ne. Ako cijelo vrijeme prićamo o tome kako nismo došli do keya znaći da još bad company nismo ni vidili kak treba..... Mw2 je po meni totalno smeće komercijalno iz razloga kojeg svaki forumaš zna bila je ona lijepa slikica sa coverom ako se ko sjeća na što mislim  Jednostavno su ga zasrali da to nije istina sa stvarima tipa dedicated server i lean za početak. Osobni ukus...... ko veli nek izvoli eto ja igram
armu 2 a svak normalan vidi koliko ima propusta.....
A srećom meni je sada smjena 6 sati i u tih par sati trpim stalno pitanja ljudi i sranja tako da se baš i ne umorim ko ti :P
Kad već spominješ 400 metara irl i to baš bi te htjeo nešto pitat.
Na kojoj se udaljenosti osjeti bullet drop i s kojom puškom si puco?