Ajd da nabacim koji komentar
Nedostatak leana mogu prezivjet (nazalost, konzolaski orijentirani "immersion"

koji je zapoceo MW2 se vise nemre izbjeci), ali pronea???

Kaj, konzolasima je problem leci? Prekomplicirana radnja na gamepadu?
Ping? To
ne smijemo vidjeti?
Oruzja...hmm
Prvo kaj primjetis nakon nekoliko ispraznjenih clipova je - yebate, pa ovo i lici na nesto

Nema vise HS-a preko pola mape, s oruzjima .45 kalibra pucajuci u jednu tocku. Po meni, odlicno rijesen recoil i preciznost.
Dobijes filing da se ne radi o jos jednoj arkadnoj pew pew igri.
E, ali onda dodje i neugodni dio - ili pucas corke, ili su svi oklopljeni sa 5 pancirki

Ako na necemu trebaju OZBILJNO poraditi, onda je to damage.
Njubeki ce kukati da ce onda bit
pretesko, ali iskreno, koga briga?
Ako je tesko pogoditi nekoga (sto APSOLUTNO podrzavam), onda svaki (drugi) metak mora biti ili smrtonosan ili te dovesti na svega par HP-a.
Snajperi su me pak, razocarali.
Valjda sam predugo igrao na sagni se/zadrzi dah/ustani/scope/pucaj/sagni se, ali cak i bez toga, ovo sada je bezveze. Djeluje umjetno i nedoradjeno.
A i nisu bas one-shot-one-kill, kak je
obecano.
Vozila su ok, nis posebno. Tenk bi mogao raditi nesto ozbiljniji damage sa topovom, a protuavionac biti u stanju skinuti helikoptera sa jednim rafalom.
Al tu se opet vracamo na ono gore - premali damage.
Buggy je fora, dok god ne branis
Letece bestije mi nisu nikak sjele
Sve u svemu, nadam se da ovo nije "finalni" izgled igre (beta "musice" razumijem i zbog toga ih nema smisla komentirat), jer igra ima ogromnog potencijala (kad se samo sjetim sati i sati na BF1942...).
Sve sto DICE sada treba je slusati igrace na forumu, prihvatiti primjedbe (a ne ko IW tupit po svom) i napraviti od ove igre vrhunsku MP rokavelu.
Ako to uspiju, imaju moju lovu.