View Single Post
Staro 30.01.2010., 14:31   #363
t3cH_GuRu
Premium
Moj komp

t3cH_GuRu's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Ako nisi skuzio ovo je topic u kojem se vecina nasla nakon NEZADOVOLJSTVA codom ukljucujuci i mene, stoga tvoja propaganda o nedodirljivom codu ovdje trenutacno znaci samo trolanje, stoga da skratim, vise sam se nauzivao zadnjih mjesec i pol igrajuci betu battlefielda na KONZOLI nego zadnje tri godine coda na kompu (izuzev COD-a 2) i zeljno iscekujem ovu igru iako imala manjak prone-a, leana i svi vojnici bili na skateboardima, dosta mi je mapa na Cod-u velicine poljskoga wc-a di mi na spawn lete bombe i akrobata koji mi sa trostrukim saltom u zraku stisne headshot ispucavsi 90 metaka iz p-90 kroz zid...

Stoga tvoja zapazanja odigranih par mapa neznaci ama bas nista, jer ovo nije cod u kojem zgrabis pusku i kreni mesarit uz predosjecaj di bi tko omogao biti iz kojeg zida, sto se iz tvojih postova moze svatit da si i igrao tako igru, ovdje imas tenkove, helice, atv-e, u ovoj igri mozes biti koristan kao lik koji samo trci iza tenka i popravlja ga, ili medic koji samo heala, ovdje ti netrebaju killstreakovi, meni je trebalo dva tjedna da bi prvo vidio\isprobao sto sve i kako sve mozes odigrati na mapi a onda tek kreces sa igranjem da si koliko toliko koristan umjesto bezglavog bauljanja mapom sa osvetnickom grimasom na licu u stilu ramba....

Iako je i meni trenutacno zbunjujuce jer neznam mapu, koje su tocke uporista di se najvise odvija borba i trebat ce mi neko vrijeme dok to nepohvatam ali i sad mi igra obecava puno (jos da mi je Quad pa da glade radi)
I ostavite CoD izvan ove teme pomogucnosti....

Hvala @Beo sto si mi ustupio acc...

DEBELI potpis
t3cH_GuRu je offline   Reply With Quote