View Single Post
Staro 30.01.2010., 14:12   #361
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Shvačam ja da je to beta, i da će puno toga biti popravljeno, ali jednostavno mi to nije to,.

Slažem se da je taj feeling kaosa vrlo dobro napravljen, ono dim prašina granate i meci svuda uokolo, što dosta šteti snajperima jer ne vide

Ali nema te fluidnosti koju daje COD (bilo koji), nema te dinamike igre da ideš i ideš još dalje.

Evo sad sam odigrao partiju, i sam sam od 7 (ili 8?)onih pointova za uništiti ja uništio 5, a i nisam igrao Bog-zna-kako

Sjest na quad, flankat ih sve, doći sa leđa, pobiti njih par i plantati bombu, daj zamisli smijurije COD communitya kad bi to ubacili u COD? , da ne pričam kako bi okolo prošla

Katastrofa, prelagano, a opet, fact da trebam isprazniti 2 šaržera (ako imam sreče) u nekoga na 20 metara da dotični crkne - dali je komentar potreban?

Prišuljam se sa leđa snajperu (ja sa Assault rifleom) i puknem mu u glavu @point blank 3 puta da bi gad crko
EPIC
E da, više mi nema onih artefakata, valjda je pomoglo stavljanje refresha na 59Hz
A i prebacio sam ju u DX9

Jedva čekam 3 mjesec, igru ću kupiti i zaigrati, baš da vidim koliko će se odskočiti od bete, kamo sreče da igra bude fantastična, da konačno osim CODa 4,5 i 6, intenzivnije zaigram i neku drugu online igru.
Ako nisi skuzio ovo je topic u kojem se vecina nasla nakon NEZADOVOLJSTVA codom ukljucujuci i mene, stoga tvoja propaganda o nedodirljivom codu ovdje trenutacno znaci samo trolanje, stoga da skratim, vise sam se nauzivao zadnjih mjesec i pol igrajuci betu battlefielda na KONZOLI nego zadnje tri godine coda na kompu (izuzev COD-a 2) i zeljno iscekujem ovu igru iako imala manjak prone-a, leana i svi vojnici bili na skateboardima, dosta mi je mapa na Cod-u velicine poljskoga wc-a di mi na spawn lete bombe i akrobata koji mi sa trostrukim saltom u zraku stisne headshot ispucavsi 90 metaka iz p-90 kroz zid...

Stoga tvoja zapazanja odigranih par mapa neznaci ama bas nista, jer ovo nije cod u kojem zgrabis pusku i kreni mesarit uz predosjecaj di bi tko omogao biti iz kojeg zida, sto se iz tvojih postova moze svatit da si i igrao tako igru, ovdje imas tenkove, helice, atv-e, u ovoj igri mozes biti koristan kao lik koji samo trci iza tenka i popravlja ga, ili medic koji samo heala, ovdje ti netrebaju killstreakovi, meni je trebalo dva tjedna da bi prvo vidio\isprobao sto sve i kako sve mozes odigrati na mapi a onda tek kreces sa igranjem da si koliko toliko koristan umjesto bezglavog bauljanja mapom sa osvetnickom grimasom na licu u stilu ramba....

Iako je i meni trenutacno zbunjujuce jer neznam mapu, koje su tocke uporista di se najvise odvija borba i trebat ce mi neko vrijeme dok to nepohvatam ali i sad mi igra obecava puno (jos da mi je Quad pa da glade radi)
I ostavite CoD izvan ove teme pomogucnosti....

Hvala @Beo sto si mi ustupio acc...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote