Citiraj:
Autor Michel
Ako hoćeš totalnu arkadu povremenih igraća lijepu grafiku bez leana i sličnih stvari uz previše proskilled 12-ogodišnjaka bez balistike bez mozga uz par na par ljudi igraj mw2
Ako želiš mix između dobrih stvari iz arme i dobrih stvari iz mw2 uz opet bugove i simulaciju istih onda igraj battlefield 2 bad company 2  ( Kaošto ću ja kad dobijem key ili dok je kupim  )
Arma2 = fenomealna za svoju publiku = igraju neki tamo ljudi pomalo ludi.
Mw = Fenomenalna za svoju publiku = djeca i političari
BF = Fenomenalna za svojupubliku = svak normalan.
|
Skoro nisam vidio ovaku hrpu neinformiranih sranja
Neznam dali si ikad držao pušku u ruci a kamoli pucao iz iste, pa još ktome da znaš šta je 400 metara IRL, što je recimo efektivni precizni domet puške 7.62 kalibra, pa kad uzmeš ovo čudo od puške u BF-u i skužiš da nemoš nekog pogoditi na 20-30 metara dođe mi da prasnem u smijeh, i zapravo skužiš koliko je MW2, bar što se tiće balistike realan, jer se tu bar sve odvija u nekih virtualnih 400-500 metara, gdje čak spray 5.56 metaka na 300 metara može imati efekta
(neću tu uplitati sway odnosno ljuljanje ruke jer to ovisi od osobe do osobe, no meni osobno ne predstavlja problem, kad sam u vojsci na 100 metara pogodio metu u bulls eye sa svojom vjernom kalašicom koja je maaaalkoc zanosila u lijevo

)
EDIT:
2
Visitor: fantastična opservacija oko COD-a, i slažem se 100%, no zaboravljaš jednu, ogromnu stvar, a to je upravo ono što COD danas i čini najigranijom igrom, a to je (na stranu sve priče oko realnosti i tko bi koga kad bi drugi prvoga) -
zabava!
E sad kad neki nadobudni pubertetlija bez brige i pameti u životu kaže kak je COD (ovaj ili onaj - nebitno, meni su i 4 i 5 i 6 podjednako dobri) za ovake ili onake, povlačeči paralelu sa taktičkim shooterom koji ima dobru ideju ali nije dobro izveden, a lošiji proizvod u meni izaziva nezadovoljstvo, pa kad dođem kući nakon 12 sati na poslu trpeči razna sranja, pa da još igram neispeglan taktički shooter koji će me naživcirati svojim bugovima, hvala ne, radije ću sjesti za COD 4, 5 ili 6 sa smješkom na licu nabaciti malo zabave