Shvačam ja da je to beta, i da će puno toga biti popravljeno, ali jednostavno mi to nije to,.
Slažem se da je taj feeling kaosa vrlo dobro napravljen, ono dim prašina granate i meci svuda uokolo, što dosta šteti snajperima jer ne vide
Ali nema te fluidnosti koju daje COD (bilo koji), nema te dinamike igre da ideš i ideš još dalje.
Evo sad sam odigrao partiju, i sam sam od 7 (ili 8?)onih pointova za uništiti ja uništio 5, a i nisam igrao Bog-zna-kako
Sjest na quad, flankat ih sve, doći sa leđa, pobiti njih par i plantati bombu, daj zamisli smijurije COD communitya kad bi to ubacili u COD?

, da ne pričam kako bi okolo prošla
Katastrofa, prelagano, a opet, fact da trebam isprazniti 2 šaržera (ako imam sreče) u nekoga na 20 metara da dotični crkne - dali je komentar potreban?
Prišuljam se sa leđa snajperu (ja sa Assault rifleom) i puknem mu u glavu @point blank 3 puta da bi gad crko

EPIC

E da, više mi nema onih artefakata, valjda je pomoglo stavljanje refresha na 59Hz

A i prebacio sam ju u DX9
Jedva čekam 3 mjesec, igru ću kupiti i zaigrati, baš da vidim koliko će se odskočiti od bete,
kamo sreče da igra bude fantastična, da konačno osim CODa 4,5 i 6, intenzivnije zaigram i neku drugu online igru.
Eh da, edit:
Citiraj:
Autor Visitor Q
haha, i ja sam spushio key, ali jucer mi je bila mala cijeli dan, pa nisam ni palio komp,.
|
Ako ti treba posudit ću ti ja svoj account, tj, podatke koje treba, pa pogledaj sam, samo tebi za ljubav