View Single Post
Staro 30.01.2010., 09:29   #337
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Shvačam ja da je to beta, i da će puno toga biti popravljeno, ali jednostavno mi to nije to,.

Slažem se da je taj feeling kaosa vrlo dobro napravljen, ono dim prašina granate i meci svuda uokolo, što dosta šteti snajperima jer ne vide

Ali nema te fluidnosti koju daje COD (bilo koji), nema te dinamike igre da ideš i ideš još dalje.

Evo sad sam odigrao partiju, i sam sam od 7 (ili 8?)onih pointova za uništiti ja uništio 5, a i nisam igrao Bog-zna-kako

Sjest na quad, flankat ih sve, doći sa leđa, pobiti njih par i plantati bombu, daj zamisli smijurije COD communitya kad bi to ubacili u COD? , da ne pričam kako bi okolo prošla

Katastrofa, prelagano, a opet, fact da trebam isprazniti 2 šaržera (ako imam sreče) u nekoga na 20 metara da dotični crkne - dali je komentar potreban?

Prišuljam se sa leđa snajperu (ja sa Assault rifleom) i puknem mu u glavu @point blank 3 puta da bi gad crko
EPIC
E da, više mi nema onih artefakata, valjda je pomoglo stavljanje refresha na 59Hz
A i prebacio sam ju u DX9

Jedva čekam 3 mjesec, igru ću kupiti i zaigrati, baš da vidim koliko će se odskočiti od bete, kamo sreče da igra bude fantastična, da konačno osim CODa 4,5 i 6, intenzivnije zaigram i neku drugu online igru.

Eh da, edit:

Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova

haha, i ja sam spushio key, ali jucer mi je bila mala cijeli dan, pa nisam ni palio komp,.

Ako ti treba posudit ću ti ja svoj account, tj, podatke koje treba, pa pogledaj sam, samo tebi za ljubav

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 30.01.2010. u 09:48.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote