View Single Post
Staro 30.01.2010., 09:18   #336
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
HAHA

Ljudi nešto govore za MW2 što nema leana a pazi prekewl turbo skillzor BF nema ni toga ni Pronea
Ljudi seru po MW2 što nema brojevno pokazanog pinga nego u crticama, a pazi ovdje - nema nijednog ni drugog

Em laga da je to strašno, možemo se samo nadati da kad izađe neće toliko.

Element zabave je nikakav, dinamika očajna, hitboxevi brijem da su svuda okolo samo ne na neprijatelju

MW2 briše pod sa ovim
hm, valjda igramo razlicite igre...
Lag je bio samo prvi dan kad sam ko rambo uletio na USA servere, sad kad sam preselio na UK/Swiss, ping 70-90.

Iskreno nisam ni trazio di se vidi ping, jer meni ga ispisuje na ekranu od G15 zajedno sa kill/death, K/D ratio, bodovima i jos nekim stvarima koje nisam ni zapamtio. (sve igre koje sam igrao u zadnje vrijeme dolaze sa podrskom za G15 i imaju koristan info ).

Hitbox-ovi su mi cist ok, valjda zbog Lag-a ti se cine zmuljani.
Osjecaj kaosa u igri je barem meni izvrstan, eksplozije, traceri koji lete na sve strane, dim kad nes eksplodira i onda ti odjednom 3 rusa izlete iz njega.

da ima stvari za popravit, naravno da ima, ovo je ipak beta.
mene malo smetaju kratki rafali u oklopnim vozilima, ali sa duzim bi vjerojatno bili OP, ovako treba razmisljat di gadjat.
a posebno je fascinanto vidjet PRO Uber SKillere sa MW2, koji nemogu shvatit fiziku na snajperu i da metak pada prema dole i da treba kompenzirat zbog toga.. a hebiga, ipak su oni PRO.
Na grafiku nemam prigovora.
Zvuk mi je

Ovo je jako dobra baza za izvrsnu igru, i definitivno ga vidim kao upgrade i dobar korak naprijed u odnosu na BF2.

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote