Citiraj:
Autor hammer_of_thor
HAHA
Ljudi nešto govore za MW2 što nema leana a pazi prekewl turbo skillzor BF nema ni toga ni Pronea 
Ljudi seru po MW2 što nema brojevno pokazanog pinga nego u crticama, a pazi ovdje - nema nijednog ni drugog
Em laga da je to strašno, možemo se samo nadati da kad izađe neće toliko.
Element zabave je nikakav, dinamika očajna, hitboxevi brijem da su svuda okolo samo ne na neprijatelju
MW2 briše pod sa ovim 
|
hm, valjda igramo razlicite igre...
Lag je bio samo prvi dan kad sam ko rambo uletio na USA servere, sad kad sam preselio na UK/Swiss, ping 70-90.
Iskreno nisam ni trazio di se vidi ping, jer meni ga ispisuje na ekranu od G15 zajedno sa kill/death, K/D ratio, bodovima i jos nekim stvarima koje nisam ni zapamtio. (sve igre koje sam igrao u zadnje vrijeme dolaze sa podrskom za G15 i imaju koristan info

).
Hitbox-ovi su mi cist ok, valjda zbog Lag-a ti se cine zmuljani.
Osjecaj kaosa u igri je barem meni izvrstan, eksplozije, traceri koji lete na sve strane, dim kad nes eksplodira i onda ti odjednom 3 rusa izlete iz njega.
da ima stvari za popravit, naravno da ima, ovo je ipak beta.
mene malo smetaju kratki rafali u oklopnim vozilima, ali sa duzim bi vjerojatno bili OP, ovako treba razmisljat di gadjat.
a posebno je fascinanto vidjet PRO Uber SKillere sa MW2, koji nemogu shvatit fiziku na snajperu i da metak pada prema dole i da treba kompenzirat zbog toga.. a hebiga, ipak su oni PRO.

Na grafiku nemam prigovora.
Zvuk mi je
Ovo je jako dobra baza za izvrsnu igru, i definitivno ga vidim kao upgrade i dobar korak naprijed u odnosu na BF2.