Tema: Rukomet: EP
View Single Post
Staro 29.01.2010., 22:38   #97
Hrjax
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova

Lino, ne može on dobiti naklonost novinara i poštovanje, kada jednostavno to ne zaslužuje. Nitko u repki od igrača ga ne cijeni, a dokaz da nema autoritet je da za napad nema nikakva prava niti akcije....ukratko naši rade što hoće i žele u napadu. Ovaj problem će se vidjeti protiv Francuza u finalu, kada jedan na jedan nećemo moći napraviti baš ništa...kao i prošlih 3-4 međusobnih susreta.
A koja 3-4 međusobna susreta? Finale je bio nesretan splet okolnosti,sjeti se polufinala proslog EP,kako smo taj put dobili Francuze,to je bila takva tekma da su nas u finalu Danci dobili jer mi jednostavno nismo mogli stajat na nogama. Dobili smo ih i na SP u Hrvatskoj,zasto i to ne spomenes?
U finalu nas je sjebao sudacki par neujednacenim kriterijem,glupo dodjeljena 2 iskljucena Metlicicu,pa smo tako izgubili jednu od najvaznijih karika obrane.

Ja imam osjecaj da ti citas index i upijas njihova sranja. Ajde pogledaj nas time out,mislim da je to bilo protiv Norveske,poluvrijeme,5 sec do kraja,dođe Lino i pita Ivana ''Sta cemo?''...Balic odredi akciju,i za 3 sec Vori sam na crti(fulao je,ali to nije bitno za pricu). E sad,ta ista tekma,drugo poluvrijeme,slicna siutacija,time out i Balic se obraca Cervaru ''Sefe,sta cemo?''
To dokazuje međusobno postivanje u repki,i cak nekakvu vrst ravnopravnosti.

Isto tako,smijesno mi je kada netko pljuje po Gojunu,a decko je prvi bloker turnira! I mlad je za popizdit,za 2-3 godine bit ce najbolji obrambeni igrac na svijetu!

Ja ne ocekujem vise nista,nadam se da cemo se namucit protiv Poljaka i da ce svi opet pocet pljuvat po repki,pa da ponovimo jucerasnju tekmu protiv Francuske ili Islanda u finalu. Ali oni su ostvarili svoj cilj,makar prosuli 5 razlike u zadnje 2 minute polufinala.

A da nemamo akcija u napadu... KOJA REPREZENTACIJA IGRA SA igracem golmanom na EP? i to uspjesno (primili smo jedan gol u 6 tekmi).
Jesi li ti kada igrao rukomet? Nemojte pricat o necem sto ne znate, jer to ja kao da ja pocnem srat o Medvescaku,a o hokeju ne znam AMA BAS NISTA.

Samo nek Duvnjak nastavi kako je poceo igrat protiv Danaca,uz standarnog Balica i Buntica,te podrsku Valcica,nek krila imaju bar 50 posto i neka Alilovicu ne bude posebno los dan,i mi smo u finalu. Valjda cu i ja imat priliku zaigrat na jednom takvom natjecanju
Hrjax je offline   Reply With Quote