Tema: Rukomet: EP
View Single Post
Staro 29.01.2010., 21:53   #93
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
kak volim ove kaj seru po strleku,mali je daleko najveca nada hrvatskog rukometa,najveci talent trenutno. Uci na ovakav nacin u reprezantaciju i ovako igrat je za same pohvale.

Njemu je ovo prvi veliki nastup,ima 20godina u guzici i ogromnu psiholosku barijeru.

Tak se i prije pljuvalo po bunticu, on je los koj kurac ga zove Pero metlicic ovo pero ono, a danas ga svi opet dizete u nebesa. Taj buntic je isti slucaj ko strlek,genijalan igrac, samo sto taj pokraj boga rukometa ko petar metlicic nije mogao puno pokazat, jer dokazivat se pored takvog igraca postavlja ogromnu psih. barijeru.

Ja vam garantiram da vi koji ste pljuvali po strleku da cete na sljedecem prvenstvu dizat ga u neba,sto je dokaz koliko se prati i voli repka

My 2 cents
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Štrlek je mali genijalac, to se znalo već zadnjih 3-4 godine. Danc00 baca neke sulude brojke o 50% realizacije, ali to nema veze sa realnosti. Da, imao je 3 promašena šuta protiv Danske, ali to je sasvim normalno. Pogledajte samo Christiansen-ov učinak protiv nas. ... a čovjek je velikan da ne može biti veči.

7/7 šut protiv rusa nitko ne pamti, i način na koji "sramoti" veličine poput Kostygova.

Mali je igračina, tko tvrdi suprotno nije baš rukometno osvješten. Da ne nabrajam tko je sve zadnjih godina igrao na poziciji lijevog krila i kakv su učinak imali na važnijim utakmicama.

Lino, ne može on dobiti naklonost novinara i poštovanje, kada jednostavno to ne zaslužuje. Nitko u repki od igrača ga ne cijeni, a dokaz da nema autoritet je da za napad nema nikakva prava niti akcije....ukratko naši rade što hoće i žele u napadu. Ovaj problem će se vidjeti protiv Francuza u finalu, kada jedan na jedan nećemo moći napraviti baš ništa...kao i prošlih 3-4 međusobnih susreta.
Ja neznam kaj vama nije jasno u onome kaj sam rekel, i daj mi reci di sam ga ja popljuval. Rekel sam da nije dobar na ovom prvenstvu, kaj je i istina.
A to dal bude dobar na idućem, budemo vidli ja nemam niš protiv njega al ak nije dobar to se vidi. Da je dobar normalno da bi ga hvalil.

Jbg, fulal je mislim da protiv Islanda par dobrih prilika na kraju a protiv Norvežana je i izgubil olako par lopti. Ja se nadam da bude bolji sad u polufinalu i finalu...velim još jedamput nisam pljuval po nikom ni Štrlek mi ne smeta al igra prvenstveno jer zbilja nikog nema na toj strani ili forsiraju baš njega.

A Lino je takav kakav je, zna se ko je glavni u repki a to sigurno nije Lino, on je tamo jer naši osvajaju medalje a ne zato jer je on čudo od trenera. Da ste pomno pratili ko ja Dansk-HRV vidli bi da kad je Vori dobil glupih 2min kad je onog Danca onak glupo samo pipnul pa se Danac bacil i zbog toga Vori otišel van. Lino je skočil na Voria i deral se a Vori samo odmahnul kao ko te jebe i prošel pored ko da ga nema...
danc00 je offline   Reply With Quote