Tema
:
Mass Effect 2
View Single Post
29.01.2010., 21:49
#
186
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp
Datum registracije: Dec 2002
Znali itko kako da na kraju svi clanovi tima prezive jer ja sam zavrsetak preso bar 4 puta i uvijek mi bar netko umre????
Ja sam presao jednom i to mi je umro samo 1 clan (Jack) jer sam ju poslao kao pomoc onim ostalim clanovima posade da se vrate do normandija, a mogao sam izabrat da se ne vraca nitko sa njima, sto znaci da mi ne bi nitko poginuo...
barem ja tako mislim
edit:
evo presao sve iz DLCa... i sad sam lvl26 soldier i mislim da je to max.. jer sam sve misije rijesio, nije da sam neku propustio ili da nisam uspio rijesiti-->
Citiraj:
Autor
Strider
Znali itko kako da na kraju svi clanovi tima prezive jer ja sam zavrsetak preso bar 4 puta i uvijek mi bar netko umre????
Ja sam presao jednom i to mi je umro samo 1 clan (Jack) jer sam ju poslao kao pomoc onim ostalim clanovima posade da se vrate do normandija, a mogao sam izabrat da se ne vraca nitko sa njima, sto znaci da mi ne bi nitko poginuo...
barem ja tako mislim
edit:
evo presao sve iz DLCa... i sad sam lvl26 soldier i mislim da je to max.. jer sam sve misije rijesio, nije da sam neku propustio ili da nisam uspio rijesiti
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 29.01.2010. u
23:51
.
LorD ClockaN
Vidi profil
Otvaranje web stranice LorD ClockaN!
Pronađi još poruka od LorD ClockaN
Moj komp
CPU:
Ryzen 9 5950x
MBO: