Citiraj:
Autor zwer54
zato što već 2 godine ta konzola vrti sve najnovije igrice na "full hd rezoluciji"
|
Elaboriraj molim te....
Koliko ja znam te igre mozes nabrojati na prste, Wipeout HD, Stardust HD, GT5, God Of War 3, Fight Night 4... ostalo je sve 1280x720 ili neki naslovi tipa Call of Duty MW se vrti na 1000x600 rezi (xbox, sumnjam da je nes drugacije i na ps3) ili recimo GTA4 koji je u 1024x768 rezi sa midium detaljima....
Stoga ne drobi, samo neki naslovi i to iskljucivo iz sony-evih studia su u
FULL HD rezi jer sony ulaze lovu i razvija engine, mislis da bu kompanija poput EA sportsa ili neznam Activisiona isla utuc 30milja i neznam 3-4 godine da bi izbacili igru koja bi iskoristila taj Cell u potpunosti za konzolu koja ima 32milje korisnika, dok su tu xbox360 koji ima 40milja prodanih konzola i PC koji su slicni po konfiguraciji i portanje je prakticki sa platforme na platformu bezbolno, ima cak i clanak na netu da donedavno su igre koje su bile portane na ps3 koristile samo PPE od cijelog Cell-a dok su SPU-ovi spavali u idleu....
Vrijeme je novac, a vjeruj mi nitko se nece odluciti na takav drastican potez...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12