Citiraj:
Autor Codiac
momak nemoj ovo shvatiti kao napad na sebe al ti pojma nemas o cem pricas...
navedi mi na koju to periferiju imas 200% marze ? jedino na kineza kojeg si sam sa brodom uvezao.
tinte max 30% sa time da ti je tinta vecinom vise od pola pisaca pa ljudi kupuju i bacaju printere...
kompletna konfiguracija 50% sad si ga zamastio da mi treba medicinski alkohol da odmastim ovu recenicu.
Kompletnu konfiguraciju ti nemos prodati sa 50% marze taman da kupujes SVE al bas SVE komponente iz tvornica.
|
Gledaj očito ti to sve krivo gledaš! Da se otvara trgovina u zagrebu kraj velike ribe...nece to tako ici kako ja govorim...Ali ako se radi u slucaju kao što i je ova tema otvorena (1 velika riba) + ti i veliki grad! Onda moja spika ide, i onda znam o cemu govorim!
Sada da ti sve crtam kako to se radi, da bi imao te marže i uspijeo...necu jer ti gledaš to drugacije a ne kako ova tema treba da se gleda!
Ali ako baš treba, nema problema potruditi cu se objasniti i nacrtati to kako treba da svi to mogu ljepo shvatiti!
Ali evo malo da ti zamastim još....Periferija ColorsIt, nabava preko Esysa, nabava tipk za 10-15kn prodaja za 30-45kn!!! Do the math....
I da jedno što si u pravu bio je zarada na prijenosnicima...tu si u pravu....mada je i zarada čak i manja
Za konfe....

ukratko nemaš pojma, oni koji me znaju, znaju da je moguce :P
Gledaj, kada ne budeš radio za nekoga, i kada ne budeš imao plaču 3000-7000kn onda mi se javi o govorenju "ti nemaš pojma što pričaš" jer da me znaš....ne bi to uopče rekao

već me podržao u takvim maržama :P